BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hocem li danas napokon prema 65kn?

nalog od 11200 komada na 70 kn. Prije ćemo na 105….

Ne pričaj bedastoće, nalog od 500H može imati i samo 501 komad, što vjerojatno i ima…a što je još gore ti si sve naloge koji su na 70 kn zbrojio s tim H i onda zaključio da je to 11.200 komada [emo_smijeh]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Ne pričaj bedastoće, nalog od 500H može imati i samo 501 komad, što vjerojatno i ima…a što je još gore ti si sve naloge koji su na 70 kn zbrojio s tim H i onda zaključio da je to 11.200 komada [emo_smijeh]
[/quote]

Ne mora biti da je on zbrojio. Neke brokerske kuce prikazuje naloge grupirane po cijeni.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

danas još ne…idući tjedan kad se nastavi crvenilo vani na burzama

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Jedno trik pitanje: Ako sam kupio dionicu po 100kn i prodao po 90kn, koliko sam zaradio?

Ako je potom pala na 70 kuna i ti je opet kupio, zaradio si 10 kuna.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

1.7. sa ulaskom u EU Belje ide na 100<

1.7. sa ulaskom u EU Belje ide na 100<
kolega inspektore,sta ce na kraju bit,do podne kazete na 65 popodne na 100..ajmo se dogovorit vise [emo_smijeh]

Kolega gonzales, pocetkom iduceg tjedna ocekuje nas pad do 65, a zatim prema kraju tjedna nagli uzlet. Tjedan poslije sa ulaskom u EU Belje ide preko 100. Pozdrav

Kolega gonzales, pocetkom iduceg tjedna ocekuje nas pad do 65, a zatim prema kraju tjedna nagli uzlet. Tjedan poslije sa ulaskom u EU Belje ide preko 100. Pozdrav
bilo bi to ok,iako smo svjedoci cinjenica da ovdje nista nije realno [emo_beztona]

I onda je svizac zamotao čokoladu[emo_naivan]

Najnepoštenija stvar u životu njegov je kraj. Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I što dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?! Uvjeren sam da je životni ciklus okrenut naopačke. Smrt bi trebala biti na početku. Potom slijedi život u staračkom domu iz kojeg te izbace jer si bio prezdrav. Onda počneš raditi tako što prikupiš mirovinu i već prvi dan na poslu dobiješ zlatni sat. Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u mirovini. Piješ puno alkohola, ideš s tuluma na tulum i polako se pripremaš za srednju školu. Onda slijedi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu. Potom si malo dijete, pa beba, vraćaš se unutra i devet mjeseci lebdiš dok te grije najluksuznije centralno grijanje, kupka, a hrana stiže kroz cjevčicu. I kraj dočekaš jednim fantastičnim orgazmom!!! Amen.[color=blue][/color]

A vremenska prognoza nakon 1.7.?

Hoče li biti sunčano ili kiša?

To ljude ovdje zanima, a ne cijena.

New Report

Close