BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

cim se burekdije maknu cijena raste[emo_novac][emo_novac]

http://www.youtube.com/watch?v=6mOe33kvf44

A to nece biti tako skoro, dakle klizimo dolje polako ali sigurno.

Ovo je draž burze! [emo_smijeh]
Firma nije “stečajuśa” u povoljnijem je položaju nego što je bila prije samo tjedan dana. Zato mi uistinu nije jasno tko je prodavao, i koliko je zaista stvarnog prometa ostvareno ako izuzmemo “sindikat”.

Ovdje se u stvarnosti malo prodaje, igrokaz ima za svrhu jeftiniju kupovinu, ja osobno akumiliram, nije nagovor na kupovinu ili ptodaju dionica Belja.

Ovdje se u stvarnosti malo prodaje, igrokaz ima za svrhu jeftiniju kupovinu

ako s emalo prodaje, koliko se kupuje? (trik pitanje, oprez!)

Jedno trik pitanje: Ako sam kupio dionicu po 100kn i prodao po 90kn, koliko sam zaradio?

Sve ovo što se događa na ZSE-u vuče korijene još iz 2008 i 2009 godine, kada je u kratkom roku velik broj brokera izgubio radno mjesto. Šta će ljudi bez posla, ništa drugo nisu znali raditi, posao su izučili dok je išlo dobro na burzi.
Poslije toga ostaše i oni be posla, a većina i bez ušteđevine koja je bila upucana u dionice. Vjerovatno su se sa ono malo preostalog raspoloživog kapitala udružili u par “sindikata”, vremenom razvili poslovnu mrežu, usavršili strategiju. I od tada pa do dan danas rade zaposleni kao “udruga čobana” – glavna djelatnost – “šišanje ovaca”![emo_beztona]

tipso, zaradio si 190 kn

E to je poso.[emo_palacg]

steta sto ovdje nema neko jak da pocisti ove sto se igraju

Nakon Merkatora i Eu, opasnost od čišćenja je povećena puno, ako se brzo čišćenje desi ništa strašno malo će šišači biti ošišani,to i je draž burze da svatko može biti ošišan.Pozdrav.

[emo_smijeh]

New Report

Close