BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja ne mogu da vjerujem da neko prodaje ovu dionicu po ovim cijenama koja je sad upravo ,nakon sto je belje upalo u ovakav posao…kako bi ljudi rekli,nije nagovor na prodaju ili kupnju dionice belja.

Ne mogu ni ja kolega Gonzales, i to tako veliki broj dionica, iskreno nisam ocekivao, mislio sam da cemo sa lakocom plovit prema 100, no znaci ili se nevjeruje u nadolazece bolje rezultate Belja ili postoji nesto sto mi mali ne znamo….a neki znaju….znate kako se kaze infrormacija je zlato…nije nagovor na prodaju ili kupnju dionice belja
[/quote] u pravu ste kolega,ocito da ovdje vise nista nije nemoguce i nema veze sa rezultatima i potencijalom firme kroz buduci period.ja znam da ja ovu dionicu prodavat necu,sto neznaci da to savjetujem drugima…

Svima koji ce danas jeftino kupiti belje zelim sto vecu buducu zaradu, a ovim kokosarima sto jeftino prodaju veliko hvala!

http://www.jutarnji.hr/zakljucen-posao-stoljeca-todoric-potpisao-ugovor-kojim-agrokor-postaje-vecinski-vlasnik-mercatora/1109648/

he he a neki dan piše da nije još gotovo..ajmo prema stotki sada.[emo_palacg]

http://www.jutarnji.hr/zakljucen-posao-stoljeca-todoric-potpisao-ugovor-kojim-agrokor-postaje-vecinski-vlasnik-mercatora/1109648/

he he a neki dan piše da nije još gotovo..ajmo prema stotki sada.[emo_palacg]
[/quote]u clanku pise belje najveci poljoprivredno industrijski kapacitet u hrvatskoj…a taj kapacitet stoji na burzi na niskim granama nazalost

Spekulanti nisu problem, oni tako i tako diktiraju cijenu samo na par dana, nego mi je cudno da fondovi nisu uletili, tj.promet u ponedjeljak je bio mali, 1.3 mil., iskreno jako malo…zasto…hoce li sad uslijedit jos jedan dugi val, ili bonaca…sto uvijek znaci pad….

Sad će se pokušati prikupljati na 70,xx pa što uleti, uleti![emo_smijesak] Uvijek se nađe potrebitih! A ako nema njih, onda s vremena na vrijeme “pukneš” kolegi po bidu par komada da se održava cijena![emo_smijesak]I niko ti ništa nemože, sve OK!

Sad će se pokušati prikupljati na 70,xx pa što uleti, uleti![emo_smijesak] Uvijek se nađe potrebitih!

Nek skupljaju moje skupite neće, nakon Merkatora malo prozirno, mogu jedino skupiti prodavati između sebe, tuđih će malo skupiti.

Sad će se pokušati prikupljati na 70,xx pa što uleti, uleti![emo_smijesak] Uvijek se nađe potrebitih! A ako nema njih, onda s vremena na vrijeme "pukneš" kolegi po bidu par komada da se održava cijena![emo_smijesak]I niko ti ništa nemože, sve OK!

:-), dogovor kucu gradi a ruka ruku mije….

cxy2012, skupiti ce i tvoje i to bojim se vrlo brzo. Ide belje danas jos 7-8% dolje

Kolega moje skupiti neče sigurno, a ako još malo spuste još ću pojačati nek se nađe.

Što se danas ovdje kupuje i prodaje sve praši, he,he, stavrno neki ne zanaju procjeniti gdje je granica tko može davati niže Belje od ovoga, jedino mogu između sebe, samo od toga nema koristi, ipak će se ljestvica brzo morati digniti puno više, u suprotnome malo će ih se prodati.

Što se danas ovdje kupuje i prodaje sve praši, he,he, stavrno neki ne zanaju procjeniti gdje je granica tko može davati niže Belje od ovoga, jedino mogu između sebe, samo od toga nema koristi, ipak će se ljestvica brzo morati digniti puno više, u suprotnome malo će ih se prodati.

Po meni dno na 40 kuna.

New Report

Close