BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prodavači se jutros srame, malo su zbunjeni, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica Belje.

Jucer pola milijuna prometa u prvih pola sata, danas ni 4000 kn….

Danas Belje zavrsava 65 kn

Neki priželjkuju fondove ovdje, onda bi oni bili gazde, ovako mi mali ulagači određujemo cijenu.Pozdrav.

He, he, sad će ovaj na bidu platiti proviziju za 10 komada….svaka čast prodavaču.

Pa jedan OMF je ovdje vec bio u TOP10 prosle godine.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Spasavajte se ljudi, slijedi slobodan pad

Ovjde slijedi pokusaj rusenja ispod 70… moje skromno misljenje

Eto o tome se radi. Sa par desetaka dionica – 7% i onda sačekuša na 70 kuna.
Kada se to radi bez problema na ovoj dionici, nije ničudo što su neke druge doživjele. Al tak je to, kupi ili prodaj, gledalica je zakon a sve ostalo prazne priče.
Osim toga i Todi za sada odgovara da mu dionica Belja vrijedi što manje. Kada poželi veću cijenu, pošalje fondić i za par dana odjednom svi “progledaju” i zaključe kako je ovo već “godinama podcijenjeno”, naravno i novinari, naročito ovaj poslovni.[emo_smijeh]

Belje – 7 posto, kao da nije kupljen Merkator, još malo mogla bi doći i stara cijena, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica Belja.Pozdrav.

kakvi se to članci pojavljuju sada, netko bi još kupovao ?

kakvi se to članci pojavljuju sada, netko bi još kupovao ?

Zašto se ne bi kupovalo ako bude prodavača, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica Belja.

P.S.

Imam osjećaj da burzovvna publika šokirana sa ovih – 7 posto, kao da Meraktor nije kupljen, ovo je draž burze.Pozdrav.

He, he, sad će ovaj na bidu platiti proviziju za 10 komada….svaka čast prodavaču.

Bit će da je cxy uspio nadokupit[emo_palacg].

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

New Report

Close