BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čak bi se moglo reći da u zadnje 4 godine oscilira na tom rasponu kada bi se izuzeo onaj rast vezan uz špekulacije o obvezi ponude za otkup!

Pogledajte grafove od prije, rast do 100 i nesto kn traje mjesec dana. Da svi mogu dobro razmisliti. Osobno se nadam rastu jer ako sad nece rasti kad bu onda rasla

taj rast bio je samo zato jer se nakon odluke HANFE računalo da će ići javna ponuda po 300 kn, ali čak ni to nije bilo dovoljno da se cijena zadrži iznad 100 kn…kad je ta odluka stavljena van snage uslijedio je polagani pad skoro do 60 kn.
ova vijest o kupnji mercatora jest dobra, ali na dugi rok jer će trebati mjeseci da se posao finišira, a onda će trebati godine da se proizvodi belja u osjetno većim količinama počnu plasirati kroz mercator nego što je sada, obzirom da se pisalo kako je slovenija kroz ugovore s agrokorom zaštitila svoje proizvođače i njihov plasman proizvoda kroz mercator za prvih nekoliko godina od preuzimanja

pisanje na forumu nije savjet za ulaganje, niti za kupoprodaju dionica ili drugih financ.-instrumenata!

Kakve nepotrebne rasprave na ovoj temi. Belje vrijedi koliko gazda Toda kaže da vrijedi. Točka[emo_beztona]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

lanica
Znači 1 kunu.

Bananarama

Činjenica je da su je zatukli jučer sa 79 do 74, očigledno ima prodavača bez obzira na Merkator, kako to objašnjavaš.

cxy2012
Kako imaš obraza pljuvati po dionici, a nekoliko stranica unazad si pisao da ide na +300. Sada si prodao pa ne valja. Nemam dionice Belja.

Koc

Na burzi nema moraliziranja, ima samo ponuda – potražnja i kupovina i prodaja.

Savjet ne tražim niti bih ga dao, he,he.

Kupovat će strani fondovi kad uđemo u EU. Dovoljan je i jedan a ne sumnjam da će kupovati fondovi koji su pod paskom institucije koja je dala kredit Agrokoru za kupnju Mercatora. Neki na forumu i znaju tko se krije iza toga, kao npr. i ja.[emo_palacg]

Lojtra

Gdje piše da će kupovati strani fondovi.

cxy2012
Drukati na rast i navlačiti ljude da bi se naivcima iskipali pa nakon toga pljuvati po dionici da bi jeftinije kupili po meni nije u redu i to dovoljno govori o Vama kao osobi.

Koc

Ti kao kupuješ jeftinije i prodaješ skuplje, a što se pisanja tiče pa kakva je to dionica a naročito Belje da joj par špekulanata mogu srušiti cijenu.

Ne pišem kako vjetar puše!

New Report

Close