I kako je završila avantura zvana BELJE-PUMP-RA?
kako to da Belje nije na listi…? [emo_zacudjen]
http://www.zse.hr/default.aspx?id=32823
Nosfert
Zašto burekdžije ako se nakon prodaje, sa malo čekanja, ako opet bude po 70-72.
Ima prodavača za sada.
Pozdrav kolega.
Šta fali ovoj cijeni ako vam je ulaz po 65, meni je cijena ok.
Ovdje je dobro što dionicu nitko posebno ne brani sa malo sreće mogla bi brzo nazad, i onda ponovno šoping, zašto ne ako proďe.
Šta fali ovoj cijeni ako vam je ulaz po 65, meni je cijena ok.
Također, neka raste i po 1% dnevno i ja sam zadovoljan. Trenutno su u minusu oni koji su u startu kupovali na +8%, a i to bi se moglo promijeniti tijekom dana. Spreman sam na gerilsku borbu kupnjom ako padne ispod 70. Ne znam zaista je li bolja opcija dokup na razini 60kn ili rast i veći plus. Slatke su to brige.[emo_smijeh]
Ovdje je dobro što dionicu nitko posebno ne brani sa malo sreće mogla bi brzo nazad, i onda ponovno šoping, zašto ne ako proďe.
Da na ZSE-u vladaju normalne okolnosti, normalno da bi cijena već bila iznad 80, ali u ovakvim okolnostima kakve su sada, tj. uz ovu nelikvidnost ovdje se samo špekulativno trguje. Sindikat je u akciji, a tu su sva iznenađenja moguća.
Velike oscilacije, ali dugoročno ide gore. Sad sam unutra pa ću kontra drukati![emo_smijeh]
Da ne bi bilo kao kad je preuzeta Droga Kolinska. Drugi dan na burzi megapad Atlantic Grupe. Govori o prenatrpanosti dionicama i željom većine da ih se riješi pošto poto. Bid je i u petak bio dosta slab (a 99% se znalo da će proći odluka u Laškom). Što je i s ostalim Agrokor perjanicama? Vidjet ćemo.
Da sam sebe citiram što se događa u ovakvim situacijama.
I da, imao sam ispod 70, ako je to ikome bitno (kao da sad žalim ili nešto slično).
gledajuci pojedine postove ovdje,covjek zaboravi da je agrokor kupio mercator i koliko ce zapravo ova firma profitirati..a tu se pise o dokupu ispod 70 kn..pa ok slazem se,valjalo bi da se moze opet,ali mislim i da ce kupnja po 86 biti isplativa uskoro
Za razliku od VUPIKA, ovdje čini se nemamo gurua, barem ne tih veličina!
Da na ZSE-u vladaju normalne okolnosti, normalno da bi cijena već bila iznad 80, ali u ovakvim okolnostima kakve su sada, tj. uz ovu nelikvidnost ovdje se samo špekulativno trguje. Sindikat je u akciji, a tu su sva iznenađenja moguća.
Velike oscilacije, ali dugoročno ide gore. Sad sam unutra pa ću kontra drukati![emo_smijeh]
[/quote]
Što se mene tiče ja ne kupujem prije 70, ako bude zainteresirani, šteta bi bilo ne zaraditi ponovno 10 posto ako se bude moglo.
iskusni su danas prodavali po onoj poznatoj “sell on news”, a neiskusni kupovali na tu istu vijest…kad danas nije uspjelo probijanje 80 kn, realno je da se cijena vrati na oko 70 kn