Žao mi je, svi su na ovom forumu ispali veliki naivci uključujući i mene kad smo mislili da će pruzimanjem Mercatora Agrokorove perjanice doživjeti renesansu na burzi.
Šteta.
Neobično da je BELJE I VUPIK odradilo solidan rast a LEDO ni makac…..
Kako god da je živjeli, graševina je izvrsna….
[emo_smijesak]
AUDIO/VIDEO
Prodaje audio i ruši cijenu, eh? Treba malo protresti stablo, da bi najbolji plodovi bili dohvatljivi. Ja sam spreman na obranu do zadnjeg daha, ali tek na 68 kn, da si ne pokvarim prosjek.[emo_plazi][emo_palacg]
Zašto se ne dozvoljava rast ove dionice?
zbog takvih kao ti
izgleda da su dežurni “crpkaroši” zatajili, ipak nema kruha bez motike
..za mene ovo je dobra prilika..kupija u rasponu 70-75 ..ostavim za maloga kad položi vozački nagradim ga sa autom(sad je 6 osnovne)
ocito ovdje ima ljudi koji su zakasnili kupiti ispod 70 pa sad svojim postovima pokusavaju ispraviti gresku
zbog takvih kao ti
[/quote]
Želiš reći da su neki forumaši svojim pisanjem izazvali kontraefekt?[emo_ooooo]
No što ako oni zapravo igraju dvostruku igru, i nisu u dionicama, nego u cashu, a tako pišu da bi srušili dionicu posljedičnim kontraefektom?
Hoće li onda to biti kontra-kontraefekt?[emo_vrtimise]
Belje opet bude preko 300 kn, za par godina kad Vi koji pišete na ovom forumu da je Belje podcijenjeno nebudete imali više šta prodavati, ali će te imati priliku kupovati
Dionica je u zadnjih par godina padala dva puta sa 115 na 65, kuda će sada nakon kupovine Merkatora, gore ili dolje, treba svatko za sebe odlučiti, Belje bi trebalo nakon ovoga posla stoljeća povećati prihode preko 2 milijarde, u kojem će smjeru dionica i koliko će vrijediti uskoro to će se brzo vidjeti.