BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bananarama

Što ovaj spominje Rusiju i Zursku, ovaj Toda je pravi osvajač.

http://www.seebiz.eu/kako-su-slovenci-pomogli-todoricu-da-uzme-jackpot/ar-66223/

prvo ekspanzija pa onda implozija, moguća

Hoće li Agrokor dobiti zeleno svjetlo slovenske agencije za tržišno natjecanje?

12 milijuna eura kazne ako Agrokor ne poštuje odluku regulatora

Stiže novi zakon kojim se rok za plaćanje dobavljačima prehrambenih proizvoda skraćuje s postojećih 60 dana, na 30 dana

– rok za plaćanje dobavljačima prehrambenih proizvoda skraćuje s postojećih 60 dana, na 30 dana (Naime, Grupa Agrokor svojim dobavljačima i poslovnim partnerima račune plaća u prosjeku nakon 197 dana, dok Mercatorov prosječni rok plaćanja iznosi 90 dana. Ako bi Agrokor htio rokove plaćanja prilagoditi Mercatorovim rokovima, za to bi trebao dodatnih pola milijarde eura.)

Vaš link …

al belja(ra) bu se pumpala, nema tu trc mrc osim takac makac [emo_smijeh]

free flow information

Ukrcao sam se u četvrtak i petak po prosječno 70-ak kn. Kupio bih još malo da rade, no ovako sam se morao zadovoljiti BLJE-R-A baranjskim kulenom u Konzumu.[emo_palacg]
Kad idući tjedan navale špekulanti ide iskrcaj da osiguram casha za godišnju opskrbu baranjskim kulenom i Cocktom u hrvatskom Mercatoru!
Možda će biti i za “med i mlijeko”.[emo_palacg][emo_smijeh][emo_palacg]

Vranjo

Ovdje je Belje padalo sa 115 na 65 dva puta, a sada nakon ovoga posla stoljeća tko zna možda se i probije otpor, gdje dva puta do sada nije mogla, nakon ovoga posla stoljeća prihodi moraju prebaciti preko 2 milijarde kuna.

Ovdje će biti i meda i mlijeka.

Da ne bi bilo kao kad je preuzeta Droga Kolinska. Drugi dan na burzi megapad Atlantic Grupe. Govori o prenatrpanosti dionicama i željom većine da ih se riješi pošto poto. Bid je i u petak bio dosta slab (a 99% se znalo da će proći odluka u Laškom). Što je i s ostalim Agrokor perjanicama? Vidjet ćemo.

Točan odgovor je...

Većinu Belje dionica kupuju špekulanti a oni kako cijenu dignu tako i spuste. Eh da je tu jedan HT-ovski RBA mirovinac cijena bi bila puno viša.

Ja mislila da su samo Hrvati poznati po jalu ,što svakodnevno pokazuju između ostalog i na ovom forumu, kad ono Slovenci nas premašili.

vid'la žaba...

Zaduženost Agrokora sve veća, 2016. će brzo stići…i što onda?

Nije ni utješno što ćemo imati monopolistu na tržištu.

Gdje god se okreneš…Konzum. Radije bih Lidle 🙂

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Fortuna

Treba kupovati Hrvatsko koji Lidl, ovdje se ipak radi o Belju, Ledu, Jamnici itd,
puno pozdrva kolega i molim bez ljubomore, trebaš čestitati diončarima Belja, a tako biti zavidan.

Većinu Belje dionica kupuju špekulanti a oni kako cijenu dignu tako i spuste. Eh da je tu jedan HT-ovski RBA mirovinac cijena bi bila puno viša.
pa i svaki spekulant vidi da je ovo odskocna daska za firmu i njenu proizvodnju koju hvala bogu ima

Ma gledam ovu ekipu koja sa svojim komentarima-savjetima pokušava valjda neznam uštopati ili spustiti Belje?! Nevažno.

Realizacija ovog posla Belju donosi puno i prihodi bi u katkom razdoblju mogli preko 2 milijarde. Ovaj posao bi trebao biti okidač za novi investijciski ciklus npr. vjerojatno ide nova klaonica (40 mil. eura), nove svinjogojske farme (navodno će se uduplati sadašnja proizvodnja od cca 350 000 tovljenika godišnje) i nova mlijakara na lokaciji u Dardi.

Nije mi namjera nekog nagovarati na kupnju ili prodaju nego iznosim info koje znam pa sami procjenite.

Mogu razumjeti kolege koji su ljuti na sebe što su sada u nekim “Dalekovodima” i neki “Ingrama” ili bili u kešu pa propustili dobru kupnju na 65-70 kn, ali nemoš uvjek pogoditi dno. Mislim da još nije kasno za “uštinuti” 20-30, a vjerojatno i preko 50%.
Bilo kako bilo ja sam pun sa Belja s trenutnim prosjekom ulaska cca 70 kn i već polako po Njuškalu tražim nešto tipa Suzuki Bandit ili Hondu Hornet (a do petka tko zna možda i nešto skuplje), pa nek se vidi sjaj i raskoš.

Ovo zadnje je vezano i za ljubomorne susjede[emo_namigusa].

Bože daj mi priliku da ti pokažem, da me bogatstvo neće promjeniti! (Dell Trotter)

..prihodi će bit sve veci i veci…ima ogroman potencijal….

New Report

Close