Vidim da mnogi i dalje razmišljaju kao burekđije pa prodaju dionice s par kuna zarade jer nisu svjesni kako će se Belju uskoro širom vrata otvoriti za prodaju proizvoda kroz Mercator i kakve će to velike financijske pomake donijeti.
Takvima nema smisla ništa objašnjavati, čujemo se uskoro na 80-90 kn [emo_cool]
To je tako kolega i ja sam skratio za 1000 komada a 1000 sam ostavio neka se kiseli tako da mi svaki scenarij odgovara, ne želim ulaziti u velike rizike.
[/quote]
Tako da.
Prodati sa gubitkom u trenutku možda povijesne vijesti za ovu kompaniju.
Koma…
[/quote]
O kakvom gubitku vi pričate pa to je kupovano po 75 vama očito nije dobro od ovoga rasta, skulirajte se malo.
prodaja dionica Belja ispod 100 kn, firme za koju se tek očekuju odlične vijesti, nema ulagačke logike…..ali trejderi razmišljaju drugačije…
neka, vratit će se oni ubrzo nazad kad Belje preskoči 80 kn…pa kad preskoči 90 kn…. [emo_namigusa]
Ovo je bitno Slovenksa politika neće spriječavati preuzimanje, skoro pa gotovo, nema više prepreka, od većih još ostaje pivovara Laško, s obzirom u kojim je problemima Laško, ne bi se trebali protiviti.
Vidim da mnogi i dalje razmišljaju kao burekđije pa prodaju dionice s par kuna zarade jer nisu svjesni kako će se Belju uskoro širom vrata otvoriti za prodaju proizvoda kroz Mercator i kakve će to velike financijske pomake donijeti.
To je tako kolega i ja sam skratio za 1000 komada a 1000 sam ostavio neka se kiseli tako da mi svaki scenarij odgovara, ne želim ulaziti u velike rizike.
[/quote]
Tako da.
Koma…
[/quote]
O kakvom gubitku vi pričate pa to je kupovano po 75 vama očito nije dobro od ovoga rasta, skulirajte se malo.
[/quote]
Ako je kupovano po 75 a prodavano po 73 onda si izgubio 2 kune po dionici.
Nije ti neugodno?
ako se kupi Mercator, onih 100mil.kn gubitka u Belju se brišu ili ?[emo_zacudjen]
[/quote]
Tako da.
Koma…
[/quote]
[/quote]
Skupljano na 65 tipfeler[emo_cool]
Ako cijena ode preko 80kn, eto još jedan tipfeler.
Reći ćeš da si mislio da si prodao, ali ipak nisi.
Ma ima tih tifelera koliko hočeš.
ima još jedna tisućica koja čeka ako ode do 100 ako ne nikome ništa a ti uživaj u tipfelerima i tješi se i ne zaboravi popiti nešto za smirenje.
Lijepo se čisti na kraju nema šta biti će vatreno otvaranje u ponedjeljak[emo_novac]