BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako prode kupovina Mercatora, slijedece godine Belje mora imati prihode barem 30% vece

http://business.hr/kompanije/nlb-donijela-odluku-o-prodaji-mercatorovih-dionica-agrokoru

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

i nastavak
http://www.index.hr/vijesti/clanak/dan-d-za-agrokor-u-13-sati-sastanak-u-ljubljani-hoce-li-lasko-prodati-svoje-dionice-todoricu/683266.aspx

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

… tko će upravljati tim megakoncernom koji drži najbolje što u Hrvatskoj postoji, osim plavog mora.

Na neka pitanja mi mali nemamo odgovor, ali ono što ulagačka logika nalaže je biti makar mali dio te velike priče…zato smatram da o prodaji ispod 100 kn pravi ulagač nema što razmišljati, tu prodaju jedino špekulanti ili oni kojima novac treba za preživljavanje.

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Al se praši na Belju, pitanje je samo hoće li već danas preko 80 kn ili idući tjedan [emo_cool]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Al se praši na Belju, pitanje je samo hoće li već danas preko 80 kn ili idući tjedan [emo_cool]

Ili će natrag na 50 kuna puno prije nego ste očekivali[emo_smijeh]

Ništa nije sigurno naravno, ali eno Mercator je na LJSE 105 EUR, skočio je od jučer 11%. Kad bude sigurno bit će 117-118 EUR.

Nemoj misliti na m2!

veliki plus za poslovanje belja i njegove proizvode,bice ovo dobra kupovina i po 100 kn.ali to je samo moje misljenje.

Sve školski odrađeno, skupljnj na 65-68, guranje prema gore i sad lagani izlazak sa krasnim potporama….

Danas 50 % out, skupljeno unazad deset dana….

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Koliki ukupni omjer kupnja/prodaja. Hvala

Sve školski odrađeno, skupljnj na 65-68, guranje prema gore i sad lagani izlazak sa krasnim potporama….

Danas 50 % out, skupljeno unazad deset dana….

Kakva mocvara….

Tebi je možda močvara ali meni koji sam ušao na 75 je očito super.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

New Report

Close