BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

treba spustiti ljestvicu na 50kn dok se ne istovare, to im je 50% vrijednosti i po mojoj procjeni bi mogli ubosti oko 50-70 K dionica

Nema ovdje nikakve rasprodaje, ako nešto i podijele braniteljima, lako moguće da će zainteresirani od njih to otkupiti van burze…a i da dođe 10-20 tisuća dionica na burzu to bi bilo bez problema počišćeno na 60-ak kuna

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Otkako je konzorcij prodavatelja 13. svibnja potvrdio da su za Mercator stigle dvije ponude, iz Ljubljane o daljnjem procesu prodaje 53 posto tog trgovačkog lanca vlada – muk. Iako prodavatelji (Pivovarna Laško, NLB…) nisu htjeli pustiti ni informaciju tko je dao ponude, javna je tajna da su to Agrokor i fond Mid Europa.

110eura

po dionici nudi Agrokor za Mercator
Navodno bi konačna odluka prodavatelja trebala biti poznata do početka lipnja.

VUPIK I BELJE stisnuti na minimalac,a sve da bi se jeftino dokupilo,odluka vjerovatno do kraja ovog tjedna,Mercator potisnut na cijenu od 86-87 Eura, s cijenom od 120-130 eura,premija na sadašnju cijenu je između 40 i 50 posto,o svemu se već dva tjedna šuti što bi moglo značiti da se prodaja potiho dogovara,nema natpisa protiv Agrokora,Mercator sam najavljuje otpuštanje još 800 radnika,gubitci sve veći,Slovenija u nezavidnom položaju,ako se sad ne ostvari prodaja cijena vjerovatno pada za daljnih 20%.Po meni sve je zrelo da banke ostvare ono što im je oduvijek bio plan spojiti Konzum i Mercator,na kraju krajeva ipak su one stvarni vlasnici i jednog i drugog!

RH djeluje zajednicki s BELJEM tako da ga sigurno ne prodaju.

Pardon Rh djeluje zajedniski s Agrokorom. Pa zar tu cinjenicu nije utvrdila Hanfa temeljem svjedocenja onih cistacica iz Audia.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Odakle ovdje ovakva kupnja imam osjećaj da se nešto ovdje lijepo sprema za
dioničare.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Odakle ovdje ovakva kupnja imam osjećaj da se nešto ovdje lijepo sprema za
dioničare.

Cijena dionice vrlo nisko, a i sve se cini da ce ovaj put Mercator pasti…pa eto krece reakcija…

samo se ti nadaj

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Moze li mi netko objasniti kako blje misli rijesiti problem svojih obveza? Tnx

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

ja sam se cudio kako je uopce i pala na samo 66 kn sa obzirom na desavannja koja sljede

Gospodin na prodaji sa prva dva naloga lijepo moli sve zainteresirane da stave svoje prodajne naloge ispred njegovih i bit će svima jako zahvalan!

I 50 kuna je puno previše a vi kupujte samo.[emo_palacd]

Mercator danas plus 5% a vi samo čekajte to je vaše pravo kolega i vaši novci nitko vas ne prisiljava da kupite po ovako “visokim” cijenama!

Moze li mi netko objasniti kako blje misli rijesiti problem svojih obveza? Tnx

pogrešno je gledati agrokorove tvrtke kao zasebne subjekte nego ih treba gledati kao povezana društva, gledajući agrokor konsolidirano, pitanje je upravo suprotno, zašto bi se npr. belje razduživalo kada matica na ime kta izvuće ćistih i neoporezivih 100+M kn… onoga trenutka kada će gazdi trebati jaka bilanca, zaduženja i tereti će nestati preko noći a do tada …

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close