BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

RH djeluje zajednicki s BELJEM tako da ga sigurno ne prodaju.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

RH djeluje zajednicki s BELJEM tako da ga sigurno ne prodaju.

Ako dobro vidim Belje nije označen u crveno… ili vi vidite da je?
(Na listi su crvenim označena trgovačka društva u većinskom državnom vlasništvu, a * Trgovačka društva koja se temeljem Odluke Hrvatskog sabora od 15. prosinca 2010. godine nalaze na Popisu trgovačkih društava od posebnog državnog interesa- NN 144/10)
http://www.audio.hr/default.aspx?ID=50

Ne vidim,boje mi nista ne znace pogotovo crvena i crna,ali mi je cudno da je na prodaju kad znam da su cistacice iz AUDIA svojedobno tvrdile da je bilo zajednicko djelovanje sa RH.Ili djeluju zajednicki kad konvenira Todoricu,a suprotno kad mu ne konvenira??

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Po tome ne treba imati niti jednu dionicu u kojoj je država jer će sve ići u bescjenje.

Ili ti znaš da će baš Blje ići u prodaju do kraja.

Seebiz:
EK:BiH ce Hrvatskoj omoguciti bescarinski izvoz i nakon 1.srpnja.

Konacno jedna prava dobra vijest!

[color=blue][u][b]" pessimus dux Croatorum "[/b][/u][/color]

Zadnji put pad je išao do nekih 63 kn, a onda je išao jak odbijanac do cca. 80 kn. Vidjet ćemo hoće li se ponoviti?

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Toda naš ovdje djeluje zajedno s državom što je posvjedočeno na sudu da bi se izbjegla ‘obveza’. Dakle sad im je u zajedničkom interesu da s dionicama u posjedu AUDIO-a spuste cijenu i na kraju ispadnu dobrotvori kroz neki oblik dokapitalizacije – u kojoj će mali dioničari proći kako su navikli na ZSE. Naravno država su u tom slučaju pojedinci koji primaju bogatu nagradu. Onaj tko tu čeka pravdu mogao je već vidjeti kako ona izgleda.

Hvaljen Isus i Marija!

treba spustiti ljestvicu na 50kn dok se ne istovare, to im je 50% vrijednosti i po mojoj procjeni bi mogli ubosti oko 50-70 K dionica

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Udruživanje za počinjenje kaznenog djela (protiv malih dioničara) [emo_beztona]

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Ima li netko da uzimao podatke u SKDD-u o imateljima VP za Belje?

Molim odgovor privatnom porukom.

Hvala

treba spustiti ljestvicu na 50kn dok se ne istovare, to im je 50% vrijednosti i po mojoj procjeni bi mogli ubosti oko 50-70 K dionica

a misliš da će ovi veliki igrači koji su kupovali desetke tisuća komada na 70-80 kn nama malima pustiti da se natrpamo na 50 kn? malo morgen!

Udruživanje za počinjenje kaznenog djela (protiv malih dioničara) [emo_beztona]
u potpunosti se slazem

New Report

Close