BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pustite se toga 1 kn znamo zasto je on to reko ,nebi tu ulagali Skojo i Bakic da ne vrijedi i to po puno visim cijenama od sadasnje Belje je perspektivna dionica i zilava .

@jelka2

Po miljonti put..AUDIO ništa ne prodaje , radi se o povratima imovine !

Ja ne razumijem, kaj je fakat tako teško čitati ovaj forum s razumjevanjem….

...

Meni izgleda da će sve propast kad uđemo u eu [emo_smijeh]

http://www.business.hr/kompanije/agrokorova-ponuda-za-mercator-je-ponizavajuca-neozbiljna-i-s-nejasnom-financijskom-konstrukcijom
I ovaj puta ćorak! Možda je tako i bolje za obije kompanije!

Kasnije će i 110 biti premija

Ovo je čisto nadje… preko medija ne bili se ušićario koji euro više. Drugih ozbiljnijih ponuda nema, ako ga ne uvaljaju Todexu mogu komotno ključ u bravu, ali onda i u bravu bankama i pivovari.

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

gos nenad bakic je jos prije par godina rekao da su agrokorove firme,u ovom slucaju belje,na 25 posto svoga kapaciteta i da su dobra sansa za investitore..moje skromno misljenje je da ce kupovina mercatora i ulazak u eu biti jedna ljepa prica ove firme..nije nagovor na prodaju ili kupnju…

Kad nisu htjeli ranije prodati po vecoj cijeni sad su prisiljeni prodati za duplo manje ako budu cekali vrijedit ce jos manje i nemaju puno izbora

farmi nikad dosta

Oni koji se ne sjećaju prošlosti, osuđeni su da je ponavljaju.

farmi nikad dosta

Daljnja ulaganja u firmu….odlicno….

Kad nisu htjeli ranije prodati po vecoj cijeni sad su prisiljeni prodati za duplo manje ako budu cekali vrijedit ce jos manje i nemaju puno izbora

Pa evo ako vjeruješ da će ponuda Agrokora po 110 proći, nakupuj se sada Merkatora po 100 i imaš 10% sigurne zarade. Nema od toga ništa! Todorić će na kraju pojesti sam sebe, jer je očito da širenja nema, a konkurencija u prehrani stiže na “široka vrata”. I to kakva konkurencija, Agrokor je za njih “mala prezadužena Balkanska firmica”.

Dionica Mercatora pala na najniže razine u zadnjih 11 godina

*bananarama
tu si u krivu, prvo dok je trajala trka za merkatorom Agrokor je stvarao poziciju i uništavao regionalnu konkurenciju tako da mu sada Merkator ne znaći ono što je znaćio prije 1-2god stoga je i ponuda po burzovnoj cijeni tj. takva da niža niti ne može biti a drugo, kako je regionalna(Yu) pozicija skoro pa utvrđena, ulaskom u EU se otvara EU tržište i Agrokor će se sve više bazirati na proizvodnju a sve manje na maloprodajnu trgovinu

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close