BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dodatno na gornji post:

Dobio sam par upita na PM oko ovih kaznenih prijava…To nije slao DORH niti nitko “služben” nego neki od “obicnih ljudi” koji su tuzili Agrokor hoce li se ista poduzeti po tim prijavama tko bi ga znao…

...

kada god stavim ozbiljniji nalog ovaj što skuplja me preskače, daj pusti da uzmem i ja dio, a ne samo mrvice.[emo_ooooo]

Sve te prijave su dokumentacija. Mogao bi i DORH nastradati zbog nereagiranja. Stvarno je nevjerojatno da ovakav slučaj prođe nekažnjeno u trenutku kad ulazimo u EU. Možda to najbolje potvrđuje što nas tamo očekuje.

Hvaljen Isus i Marija!

merkator na stranu,ali kakva su predvidjanja pri ulasku u eu,7 mj je tu,hocemo li ici nesto gore ima li neko neki komentar,ipak je ovo forum [emo_smijeh]

u slušaju todorićevih dionica mislim da važi krilatica “ako nemožeš protiv njih pridruži im se”

ovdje se već danima udara po bidu, no otpor je jak kao kineski zid

Kupci pametni, iskoristavaju trenutnu situaciju…

Znao sam da će kupca izdati živci. Iza ovog H naloga na 72 je doslovno jedna dionica. Do preuzimanja Mercatora i daljnje konsolidacije Agrokorovog portfelja nema puno vremena. Europa zdaj.

Hvaljen Isus i Marija!

Vaš link …

Audio namjerno rusi cijenu dionice rasprodaje naveliko

Svega se tu skupilo, od nesuvisle odredbe zakona do kašnjenja Hanfe, pa do neekonomskih kriterija nekih blogera u vezi Agrokora i Belja. Sreća je što neće biti preuzimanja. Dali je vama svima jasno, da preko 8oo milijuna kn. koliko bi Agrokor trebao doplatiti je bačen novac, jer Agrokor ne bi postigao time nikakav eklonomski efekat. Pametnije je taj novac investirati u nešto drugo, što će dopnijeti novi rezultat.

Belje ovako ne može opstat i slijedi mu dokapitalizacija Agrokorovim potraživanjima koja iznose 200 milijuna eura. Pošto Toda govori da Belje vrijedi 1kn, a on je batina u ovoj državi. Ispada da će svatko od nas još morati dat lovu Todi da on prihvati naše dionice

New Report

Close