BAs me zanima je li i u ovom sudskom vijecu sjedila naša “omiljena” sutkinja, dobro nam poznata iz upravnih sporova oko preuzimanja BLJE i LRH.
http://www.jutarnji.hr/dajla–samostan-i-400-hektara-zemljista-visoki-upravni-sud-vratio-crkvi/1095622/
BAs me zanima je li i u ovom sudskom vijecu sjedila naša "omiljena" sutkinja, dobro nam poznata iz upravnih sporova oko preuzimanja BLJE i LRH.
Gospođa je poslana u mirovinu
Ovo skuplja netko jako pametan, vidi se iz nacina akumulacije da covijek zna sto radi…Uvijek su mali nalozi na bidu, i izgleda kao da nema kupnje no istovremeno prolaze dobre kolicine bez pada cijene..
Rijetko videno na ZSE
Toda kupuje. Bio bi nerazuman da to ne učini sada, kad je cijena tako niska, polovica knjigovodsvene vrijednosti, a Linić mu je oprostio javnu ponudu po 300. Kasnije će cijena biti puno viša, pa će i javna ponuda biti skuplja. Pogledajte Konzum.
Lijep pozdrav
Bi-para
kako to da donedavno si tvrdio da ovo ne vrijedi ni 50kn a sad da treba vrijediti puno više?
A, kupio si.
To sam si i mislil.
Toda kupuje. Bio bi nerazuman da to ne učini sada, kad je cijena tako niska, polovica knjigovodsvene vrijednosti, a Linić mu je oprostio javnu ponudu po 300. Kasnije će cijena biti puno viša, pa će i javna ponuda biti skuplja. Pogledajte Konzum.
Lijep pozdrav
Sve pogrešno!!!
Cijena Konzuma nakon javne ponude je manja,a ne veća,a kupnja je vrlo mala i slaba.
Pozdrav
Poštovani bisakovi,
Nisam napisao da će vrijediti više nakon javne ponude, čitajte pažljivije.
Logično da Knzm vrijedi manje nakon javne ponude, kad je razvidno da će istiskivati male dioničare. To ne mora napraviti sada, ako baš odmah ne mora postati vlasnik svega. Koliko vidim, sa svojim firmama ima preko 95$. Pa zašto bi onda plaćao po javnoj ponudi, kad se može strpiti godinu dana, međusobno među svojim firmama trgovati po malim cijenama, pa dati manje od javne ponude. Ta dionica je postala junk, svima osim Tode.
Ugodan vikend!
Todi vrijedi 300, svima ostalima 1, to je jasno poručio. On može prelijevati dobit u druge firme, pa mu vrijedi, ostali mogu gledati i čuditi se, zahvaljujući Liniću. Jednostavno za shvatiti.
Ipak će u skorijoj budućnosti malo rasti, ako bude raslo cijelo tržište.
Što se ovdje događa?
Pratim od jutra naloge i netko skuplja na 75.00-75.10 sa skrivenom količinom protrgovano skoro 300.000 kn a cijena mizerno pala.
SKuplja taj s skrivenim nalozima vec duze vrijeme na 75-76kn no sad se malo ocito povukao….Koliko vidim po prodaji prodaju malikoji imaju <1000komada..Uranjeni sell in May ili netko zna nesto sto mi ne?