Ja sam trgovao… pasivno… čekam… [emo_namigusa]
Mada gledajući današnju svijeću, sutra možda zaronimo.
Interkapital Nenad Markovic kupuje eto od najneperspektivnije dionice pretvorili smo se u perspektivnu dionicu
Interkapital Nenad Markovic kupuje eto od najneperspektivnije dionice pretvorili smo se u perspektivnu dionicu.
Okrenuo je igru. Neprofesionalno otkantao male dioničare i ostavio ih na cjedilu i sad pumpa cijenu jer ima ogromnu količinu.
E sad pitanje je kad će krenut prodavat. Bit će kao u zlatna vremena – ko zadnji magarac.
Interkapital Nenad Markovic kupuje eto od najneperspektivnije dionice pretvorili smo se u perspektivnu dionicu
Sad sam pogledao top10 zadnje stanje i s 01.03.2013. i ispada da nitko iz top10 nije prodavao, ali su čak 3 kupovala: br. 4., 7. i 10.
momci po mojem mišljenju i TA bliži se opet sell na 79,xx oportunisti i na 80+ što tko uhvati jer ide manji pull back do 74,x uskoro. odradili smo strpljivo rast 71-72 i sad to treba kapitalizirati ali paket po paket 🙂
opet kupuje dvoje it top 10 …. 5. i 10.
Netko je na bidu sa H nalogom na 76,30 i mislim da je taj isti organizirao prodaju po toj cijeni, jer su dvije zadnje transakcije bile 2 komada i 8 komada.
Netko je na bidu sa H nalogom na 76,30 i mislim da je taj isti organizirao prodaju po toj cijeni, jer su dvije zadnje transakcije bile 2 komada i 8 komada.
Ak je frajer neka stisne na 50 kuna što se igra.
I što sad ? Belje više nije u fokusu. Sve je rečeno o ovoj dionici.
Što bi,nakon svega,moglo pogurati cijenu ?
http://www.jutarnji.hr/50-najimucnijih-hrvata-sada-je-bogatije-za-1-27-milijardi-kuna-/1093125/
gazda je bio spremio lovu za ponudu, a onda su mu dečki iz HANFE rekli da na mora i sad je bogatiji za 700 milja kuna
Nikad nebih dao niti 50 kuna za dionicu Belja gdje vlasnik Toda izjavljuje javno da nemu vrijedi 1 kunu onda i meni vrijedi isto.
Nikad nebih dao niti 50 kuna za dionicu Belja gdje vlasnik Toda izjavljuje javno da nemu vrijedi 1 kunu onda i meni vrijedi isto.