BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja sam trgovao… pasivno… čekam… [emo_namigusa]
Mada gledajući današnju svijeću, sutra možda zaronimo.

Oni koji se ne sjećaju prošlosti, osuđeni su da je ponavljaju.

Interkapital Nenad Markovic kupuje eto od najneperspektivnije dionice pretvorili smo se u perspektivnu dionicu

Interkapital Nenad Markovic kupuje eto od najneperspektivnije dionice pretvorili smo se u perspektivnu dionicu.

Okrenuo je igru. Neprofesionalno otkantao male dioničare i ostavio ih na cjedilu i sad pumpa cijenu jer ima ogromnu količinu.

E sad pitanje je kad će krenut prodavat. Bit će kao u zlatna vremena – ko zadnji magarac.

Interkapital Nenad Markovic kupuje eto od najneperspektivnije dionice pretvorili smo se u perspektivnu dionicu

Sad sam pogledao top10 zadnje stanje i s 01.03.2013. i ispada da nitko iz top10 nije prodavao, ali su čak 3 kupovala: br. 4., 7. i 10.

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

momci po mojem mišljenju i TA bliži se opet sell na 79,xx oportunisti i na 80+ što tko uhvati jer ide manji pull back do 74,x uskoro. odradili smo strpljivo rast 71-72 i sad to treba kapitalizirati ali paket po paket 🙂

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

opet kupuje dvoje it top 10 …. 5. i 10.

Ne sramim se svojega siromaštva, Do njega sam dosao postenim radom !!!

Netko je na bidu sa H nalogom na 76,30 i mislim da je taj isti organizirao prodaju po toj cijeni, jer su dvije zadnje transakcije bile 2 komada i 8 komada.

Netko je na bidu sa H nalogom na 76,30 i mislim da je taj isti organizirao prodaju po toj cijeni, jer su dvije zadnje transakcije bile 2 komada i 8 komada.

Ak je frajer neka stisne na 50 kuna što se igra.

I što sad ? Belje više nije u fokusu. Sve je rečeno o ovoj dionici.
Što bi,nakon svega,moglo pogurati cijenu ?

http://www.jutarnji.hr/50-najimucnijih-hrvata-sada-je-bogatije-za-1-27-milijardi-kuna-/1093125/
gazda je bio spremio lovu za ponudu, a onda su mu dečki iz HANFE rekli da na mora i sad je bogatiji za 700 milja kuna

Ne sramim se svojega siromaštva, Do njega sam dosao postenim radom !!!

Nikad nebih dao niti 50 kuna za dionicu Belja gdje vlasnik Toda izjavljuje javno da nemu vrijedi 1 kunu onda i meni vrijedi isto.

Nikad nebih dao niti 50 kuna za dionicu Belja gdje vlasnik Toda izjavljuje javno da nemu vrijedi 1 kunu onda i meni vrijedi isto.
on ce je podici kad mu to bude trebalo,samo sto tada nece biti nestrpljivih kao mi [emo_mrgud]

New Report

Close