Da on tako misli nebi ulagao tolike novce u njega i on i njegov kum Skojo koji ima puno dionic u Top 10 je
Slažem se. To je jedini razlog zašto sam 80% portfelja utopio u Belje. Pa šta bude..
[/quote]
Koje bi dionice najviše profitirale od kupnje Merkatora?!
[/quote]
A koje bi izgubile “nekupnjom”? Slovenci će radije pojesti g…o nego prodati Merkator prezaduženom Todoriću.
Hej “bonitarama”, a da prestaneš okolo sipati crnilo i vratiš se lijepo na omiljenu ti HPB, tamo je kritično.
Privremeno, naravno.
Da on tako misli nebi ulagao tolike novce u njega i on i njegov kum Skojo koji ima puno dionic u Top 10 je
Slažem se. To je jedini razlog zašto sam 80% portfelja utopio u Belje. Pa šta bude..
[/quote]
Vrlo mudro si uradio kao slon u staklarni a i sam kažeš da ti je nebitno što će biti. Pa bit će jedan fini gubitak keša od – 80% ali što je to za lika koji kaže ” što bude bit će “.
Belje je valjda jedina todina dionica koja još nije porasla dok su sve druge odradile 50-100% rasta, pa i više…
Belje je valjda jedina todina dionica koja još nije porasla dok su sve druge odradile 50-100% rasta, pa i više…
Todorić kao vlasnik tvrdi da dionica vrijedi 1 kunu ali očito neki forumaši znaju više od samog vlasnika Tode.
[/quote]
Vrlo mudro si uradio kao slon u staklarni a i sam kažeš da ti je nebitno što će biti. Pa bit će jedan fini gubitak keša od – 80% ali što je to za lika koji kaže " što bude bit će ".
[/quote]
A od kud znaš kada i na koliko sam ušao? Imam živaca za Belje, ajme..
Razmislite malo, dali bi Toda unatoč gubitcima na Belju ostavio iste direktore godinama, ili su neke stvari samo na papiru…
Ako nekome još nije jasno, neka pogleda priču s Konzumom.
Prvo će na sve mile načine smanjiti dobit Belja, onda će dugovanje pretvoriti u vlasnički udio Agrokora, da bi konačno istisnuo ostatak malih dioničara.
Sve uz blagoslov i suradnju ministra financija i državnog vrha.