Ako je Vama izjednačavanje cijene Belja na 75 i Vupika na 150 onda ste u pravu da će se uskoro izjednačiti. [emo_smijeh][emo_palacg]
Čemu osvrtanje na frustrirane forumaše?
On je valjda jedini koji je izgubio na Vpik-u.
Ušao je na 104 a prodao na 98-100, i to par tjedana pred eksploziju.
Tako je bar sam priznao ovdje.
Žao mi je što Vas to vrijeđa,ali eto sve sam dobro predvidio vezano za Vupik i Belje!!!To je jednostavno tako.Svatko to može provjeriti(kao i to da je Vaš navod netočan),a osim toga kako znate da nisam poslije kupovao ponovno dionice Vupika???
I da,uvjeren sam da će Vupik i dalje rasti i da će se cjenovna razlika u odnosu na Belje povećati.Do sada sam bio u pravu,a ubuduće ćemo vidjeti.
Razlika je već sada OGROMNA:
A što se "frustracije" tiče pa valjda se odnosi na one poput Vas koji nemoćno gledaju koliko sada vredi Vupik,a koliko Belje,a "pričali su neke druge priče".
Pozdrav
[/quote]to kolika je sada razlika u cijeni to ste u pravu kolega,to su cinjenice,e sada koliko stvarno vrijedi belje i zasto je ovo sad tako,to je vec drugi par cipela..moje skromno misljenje
Pa to je sve trenutno ja mislim da ce se to izjednaciti uskoro
pa je, fer cijena za obje dionice bila bi oko 75 kn
pa je, fer cijena za obje dionice bila bi oko 75 kn
[/quote]
Kako si došao do te cijene??? Sigurno si utrošio puno vremena na uspoređivanju te dvije firme, usporedio zaduženost, fundamente. Bilo bi dobro da i mi vidimo tvoj izračun. Inače ovakvo naklapanje nema veze s vezom.[emo_smijeh][emo_smijeh]
u zadnje vrijeme kao da se dionica nalazi na infuziji , kao da je bolesna .
što je sve sirotica proživjela sreča da je i živa !
@gonzales
meni se čini da je trenutno niko ne koči da ide gore ,
već naprotiv netko je na 75 drži da ne potone dolje
[/quote]
Koje bi dionice najviše profitirale od kupnje Merkatora?!
jelka2
Zašto Belje ako je gazda nedavno dao izjavu o Belju koliko vrijedi.Pozdrav.