a ha
kupio je neinformiran 40 000 dionica belja u tjedan dana i onda zaključio za 2 tjedna da je pogriješio
Taj skrbnicki ti je u BLJEu vec jako jako dugo vremena..Inace vec je pisalo da je iza njega Bank of NY as Custodian…Isti skrbnicki se nalazi na jos nekoliko dionica cije knjige dionicara pratim., pretpostavljam da je rijec o nekom fondu iz regije.
I dezinformiras nije sve kupio u roku od tjedan dana..Zadnjih 7000 dionica koje je kupio prije cca mjesec dana na cijenama izmedu 73 i 80kn !
Upravo sam provjerio na mojedionice..Ovaj PBZ racun je 99% svojih dionica kupio po cijenama izmedu 73 i 80kn…Ako ne vjerujes slobodno istrazi sam
ah da i još se sve odigralo preko skbničkog računa, koji je skrbnički račun u usa, tj new yorku pa su greškom kupili
samo u siječnju i veljači oko 20 000 dionica i to većinom oko 80 kuna
kada su oni kupovali skok cijene je bio do 82- molim lijepo svi provjerite, ne morate daleko samo unazad po forumu
krenite od početka siječnja na temi belje i pratite porast na tom računui to popratite s kupovnim cijenama pa ćete vidjeti da asu se vrtile oko 80, zapravo njegova je kupovina velikih kličina i digla cijenu
nešto su kupovali i u prosincu 2012
ali većinu su kupili u poslijednjih mjesec do dva dana
haoren je nekoliko puta pisao da se radi o slovenskom fondu, ali hao ren se jako zauzima za to da se tako misli
ali ja mislim da je ononome koji je to jako važno da se ne zna tko je on
sada će njegova prodaja po nižoj cijeni od kupovne spuštati cijenu, nema veze što će gubiti uložene novce
i to sve sa skrbničkog računa od skrbničkog računa iz amerike
sigurno se nešto zabunio
!!
Upravo sam provjerio na mojedionice..Ovaj PBZ racun je 99% svojih dionica kupio po cijenama izmedu 73 i 80kn…Ako ne vjerujes slobodno istrazi sam
To je debelo prplaćeno Belje po 50 ok. sve iznad ne hvala.
To je debelo prplaćeno Belje po 50 ok. sve iznad ne hvala.
[/quote] kolega,vi ste ocito upuceni u sustav belja samo po ova 4 slova,a ne po tome sta belje sve ima u svom sastavu 😛
Sada kada je dionica Vupika gotovo dvostruko skuplja od Belja(BV je i vise nego dvostruko veci),jasno je da su bili u pravu oni koji su jos prije godinu i vise ukazivali da je Vupik daleko bolja prilika za zaradu.
Mnogi ovdje su tvrdili da Vupik nikada nece biti skuplji od Belja!!!!
Pozdrav
Neće zadugo. A ionako je još daleko od cijene tvog prvotnog ulaska, pa ne bih baš bacala “biserje pred svinje”, možda bolje baranjsko krmivo.[emo_smijeh]
Čemu osvrtanje na frustrirane forumaše?
On je valjda jedini koji je izgubio na Vpik-u.
Ušao je na 104 a prodao na 98-100, i to par tjedana pred eksploziju.
Tako je bar sam priznao ovdje.
Čemu osvrtanje na frustrirane forumaše?
On je valjda jedini koji je izgubio na Vpik-u.
Ušao je na 104 a prodao na 98-100, i to par tjedana pred eksploziju.
Tako je bar sam priznao ovdje.
Žao mi je što Vas to vrijeđa,ali eto sve sam dobro predvidio vezano za Vupik i Belje!!!To je jednostavno tako.Svatko to može provjeriti(kao i to da je Vaš navod netočan),a osim toga kako znate da nisam poslije kupovao ponovno dionice Vupika???
I da,uvjeren sam da će Vupik i dalje rasti i da će se cjenovna razlika u odnosu na Belje povećati.Do sada sam bio u pravu,a ubuduće ćemo vidjeti.
Razlika je već sada OGROMNA:
A što se “frustracije” tiče pa valjda se odnosi na one poput Vas koji nemoćno gledaju koliko sada vredi Vupik,a koliko Belje,a “pričali su neke druge priče”.
Pozdrav
Sada kada je dionica Vupika gotovo dvostruko skuplja od Belja(BV je i vise nego dvostruko veci),jasno je da su bili u pravu oni koji su jos prije godinu i vise ukazivali da je Vupik daleko bolja prilika za zaradu.
Mnogi ovdje su tvrdili da Vupik nikada nece biti skuplji od Belja!!!!
Pozdrav
Neće zadugo. A ionako je još daleko od cijene tvog prvotnog ulaska, pa ne bih baš bacala "biserje pred svinje", možda bolje baranjsko krmivo.[emo_smijeh]
[/quote]
Pa koliko je sada Vupik ,a koliko Belje????
Pozdrav