evo malo ‘svježih’ vijesti o Belju i Vupiku
Disclaimer: nemam dionice Vupika, imam Belja [emo_smijeh]
Belje je dobra firma, ali fuj dionica. Sve iz Agrokora što je “toksično” izgleda da završava u ovom “Beljskom kanalu”. Praonica u kojoj završava sav “otpad” iz drugih firmi koncerna. Vjerovatno zato i vrijedi “0” kuna kao što je gazda nedavno izjavio.
http://www.dubrovackidnevnik.hr/hr/clanak/todoric-otrovao-hrvatsko-mlijeko-pokvarenom-stocnom-hranom-uvezenom-iz-srbije?.html
Da ova firma ne vrijedi nebi je Todoric uzeo nije on nekakav spasilac nego covjek koji gleda iskljucivo svoj interes
firma belje vrijedi kolko vrijedi
samo mi se nesviđa njezin gazda
pitam se čiji je ono skrbnički račun na PBZ ?
zašto je kupovao na 77 do 82 kune ?
zašto prodaje na 72 do 75 kuna ?
zašto svijesno gubi novce ?
zašto podsjeća na djelovanje pivca koji je kao market maker spiječavajući rast belja pogubio silne novce?
zašto me ovo podsjeća na namjerno rušenje i održavanje cijene?
zašto mislim da sam u pravu kada mislim da ke taj račun u svrsi održavanja cijene belja ispod 80 kuna ?
koliko vrijedi stvarno belje kada su spremni silne novce ( i po 5 do 10 kuna ) po dionici izgubiti da ne dozvole porast ?
da li je to dozvoljeno ?
pitam se čiji je ono skrbnički račun na PBZ ?
zašto je kupovao na 77 do 82 kune ?
zašto prodaje na 72 do 75 kuna ?
zašto svijesno gubi novce ?
zašto podsjeća na djelovanje pivca koji je kao market maker spiječavajući rast belja pogubio silne novce?
zašto me ovo podsjeća na namjerno rušenje i održavanje cijene?
zašto mislim da sam u pravu kada mislim da ke taj račun u svrsi održavanja cijene belja ispod 80 kuna ?
koliko vrijedi stvarno belje kada su spremni silne novce ( i po 5 do 10 kuna ) po dionici izgubiti da ne dozvole porast ?
da li je to dozvoljeno ?
ti optužuješ dotičnoga da svjesno, namjerno i uz osobni gubitak manipulira kupnjom/prodajom dionica belja??! nemoj se začuditi ako ti uskoro uslijedi tužba za klevetu od strane vlasnika dotičnog računa jer po nedavnim izmjenama zakona iznošenje ovakvih stavova na internetu može se kazneno goniti!
lidl, a što se vi pjenite ?
kako vi znate na koga ja mislim ?
ja ne znam na koga vi mislite ?
a što to vi insinuirate ?
da li je dozvoljeno imati takve skrbničke račuhe i snjih manipulirati ?
napr kupiti po 10 kuna bvećoj cijeni i za nepunih 15 dana prodavati po 10 kuna manjoj cijeni?
ja mislim da je to u interesu paji patku ?
na koga vi mislite ?
Da, ja sada opet ponavljam i kažem da skrbnički račun na PBZ svjesno prodaje dionice po 5 do 10 kuna manjoj cijeni od one po kojoj je kupio.
Ujedno se pitam koji je motiv takve transakcije !
ha, ha, ha baš bi me veselilo da me dotični vlasnik računa tuži :))))
barem bi saznali čiji je :))
to je ono sto ja stalno govorim,da belje kao firma vrijedi puno vise od onoga kako se trenutno prikazuje.zasto je cijena takva i kome to odgovara u to ne bih ulazio,ali se nadam da ce i belje uskoro dozivjeti rast.
@renči
Kakve su sada to teorije urote ? Svaki dioničar bez obzira bio on u TOP10 ili ne može koristiti svoje dionice kako god želi…Možda vlasnik tog računa je odlučio da mu je kupnja BLJEa ipak bila greška, možda vidi priliku negdje drugdje pa prodaje BLJE da bi negdje drugdje zaradio jer računa da će to nešto drugo brže rasti nego BLJE, možda uopće niti ne prodaje nego prebacuje na drugi skrbnički račun…milijun je tu mogućih razloga i svi su u skladu sa zakonom ! Od kad bi se to trebalo braniti nekome da ne smije prodavati dionice jeftinije nego li ih je kupio samo zato sto je u top10 ?
Evo ja sam nedavno nadokupio BLJE po 78kn, nakon toga je palo , i kad je bila ona ludnica na DAXu zbog Berlusconija prodao sam dionice kupljene po 78kn za 74kn, odma kupio short DAXa, iduci dan prodao short DAXa s 20+% zarade ,kupio long nafte, prodao ga dan ili dva kasnije s nekim mizernim plusom, i nazad kupio dionice BLJEa po 75.xxkn i to 20% više dionica nego li sam ih prodao. Jednostavno sam procjenio da cu na certifikatima moci brzo zaraditi i napravio sam kratki trejd i vratio se u BLE..Po ovoj vasoj logici i taj moj trejd bi bio manipuliranje sto nema smisla !