BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

u 2012. Belje iskazalo gubitak od čak -102 milijuna kuna (tijekom 2011. godine je gubitak bio povečih -71 milijun kuna)

ovo ima samo na ovoj burek burzi da dionica koja napravi ovolike gubitke za nagradu naraste +10% ?!?!?

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

g faust, dobro ste rekli “iskazalo gubitak” a što je u biti istina to je vjerojatno dijametralno suprotno

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

u 2012. Belje iskazalo gubitak od čak -102 milijuna kuna (tijekom 2011. godine je gubitak bio povečih -71 milijun kuna)

ovo ima samo na ovoj burek burzi da dionica koja napravi ovolike gubitke za nagradu naraste +10% ?!?!?

manipulacija

TU vas toliko pljuje po BLJEu, no kako to da samo pisete, a nitko da opali po ovoj kupnji od 3500komada koja je na raspolaganju do 75kn?

Kolega faust55….Zasto navodite rezultat iz nerevidiranog izvjesca..Pogledajte revidirano izvjesce i recite je li BLJE imalo dobit ili gubitak prosle godine te koliki ?

...

zašto HANFA ne trži očitovanje g. Todorića o izjavi a Belje vrijedi 0 Kn???? Pa kako oni mogu dopustiti trgovinu po cijeni od 77 kn uz takvu izjavu vlasnika?????????????????

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

Koliko Todi vrijedi Belje vidjet ćeš kad će ga prodavat 😉

Narodna: Da ti Bog dao imao pa nemao

Kupi jeftino prodaj skupo [emo_namigusa]

zašto HANFA ne trži očitovanje g. Todorića o izjavi a Belje vrijedi 0 Kn???? Pa kako oni mogu dopustiti trgovinu po cijeni od 77 kn uz takvu izjavu vlasnika?????????????????

Pa nije HANFA kriva što naivci kupuju dionicu i nude više nego što ona vrijedi kako kaže sam gospodin Todorić.[emo_palacd]

Vidjet ćete koliko vrijedi kad se kupi Merkator [emo_novac]

Narodna: Da ti Bog dao imao pa nemao

zašto HANFA ne trži očitovanje g. Todorića o izjavi a Belje vrijedi 0 Kn????

a zašto bi ga to tražili? jasniji nego što je bio ne može biti [emo_zacudjen]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje!

Sviđa mi se vaš interes ovdje [emo_palacg][emo_palacg]

Vidjet ćete koliko vrijedi kad se kupi Merkator [emo_novac]
po logici trebalo bi narasti ali isto tako po logici belje vrijedi vec sada puno vise..znaci logika je da nema logike 🙂

New Report

Close