Mogao bi Todorić ipak ostati bez 800 miliona, jer ako će Hanfa morati mijenjati svoju odluku pod pritiskom vanjskih EU utjecaja, svi će mali dioničari podignuti zahtjeve za otkup dionica.
…ako će Hanfa morati mijenjati svoju odluku pod pritiskom vanjskih EU utjecaja…
dok je linić u vladi možeš to zaboraviti, prije će vlada pasti
davno prije odluke suda sam govorio da od te ponude nece biti nista,ne u okvirima naseg sustava i drzave,ali ukoliko evropa kaze da se spor mora rijesiti,da se zakon mora postovati,onda ce to i biti.no bez obzira na to mislim da je pred beljem ionako svjetla buducnost,jer zemlja je zemlja i doci ce dan kad ce i igre bez granica prestati.
prekjučer hanfa rekla jedno , jučer ta ista hanfa rekla drugo !
mi običan puk vjerovali smo normalno ono što je rekla prekjučer -prvi puta .
takve stvari ne događaju se valjda nigdje u svijetu ,
samo kod nas i u našoj državi na slavu i čast našoj vladi .
Ivica Todorić:
Što se tiče ugovora s američkom tvrtkom NineSigma, objasnio je na primjeru kulena kako im inovacije, kao poluga razvoja, mogu biti korisne: ‘Naš kulen je izuzetan, ali globalno nedovoljno poznati proizvod, koji se preko koncepta otvorenih inovacija može poboljšati, strukturirati, odnosno dobiti povratnu informaciju što svjetsko tržište očekuje od tog proizvoda da bi bio internacionalno prihvaćen. Jana je, primjerice, već dio svjetskog tržišta, ali ne koliko to očekujemo i koliko je zaslužila’, rekao je Todorić. Inovacijama će Agrokor pokušati plasirati i nove proizvode, a ne samo poboljšavati uspjeh postojećima.
na HRT 1 u dnevniku u 20:00 ivica todorić govori o hrvatskoj kao o zemlji “gdje su svi protiv svega ” i govori o belju kako ga je pošteno preuzeoi stekao i krivnju za špekulantsko podizanje cijene belja prebacuje na regulatora
( valjda misli na hanfu )i pita se ” što je regulator radio “…tvrdi da se zakon o poljoprivrednom zemljištu ne piše za njega i njegove kompanije te ujedno zamjera kako je njegovim kompanijama oduzeto, mislim da je rekao, 30 % imovin…što vi mislite o ovome ?
čovjek je stekao belje hipotekom na imovinu istoga ( tako može i kumica s placa da joj se omogući …i još govori protiv zemlje i naroda koji su mu to omogućili na javnoj državnoj televiziji ? ! ? !
Za sada je stanje.
1.Hanfa je bila protiv Tode.
2.Hanfa je bila za Todu.
3.Hanfa kada se očekiva i kakve su procjene.Pozdrav.
i još kao ulaže 2 milijarde kuna u hrvatsku !!!
kada oduzmete 800 miliona kuna koje mu je za belje ” progledano” i dodate sumu neplaćenih poreza ( to je kao porezna tajna, ali se zna da je u hrvatskoj nenaplaćeno od velikih poduzenika 46 milijardi kuna ! ? ) – to znači da agrokor u hrvatsku ” ulaže ” novce Republike Hrvatske i nas samih…
i još kao ulaže 2 milijarde kuna u hrvatsku !!!
kada oduzmete 800 miliona kuna koje mu je za belje " progledano" i dodate sumu neplaćenih poreza ( to je kao porezna tajna, ali se zna da je u hrvatskoj nenaplaćeno od velikih poduzenika 46 milijardi kuna ! ? ) – to znači da agrokor u hrvatsku " ulaže " novce Republike Hrvatske i nas samih…
oprostite ali uz svo dužno poštovanje govorite hrpu gluposti!
Covjek nocima ne spava a vi tako