BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

imate pravo, ispričavam se i ja. neka bude onda 73,50 da se nađem sam sa sobom na pola puta.
oprostite još jednom.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

koliko je danas dokupio PBZ?

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

moguće da će dionica i još malo padati zbog neizvjesnog poslovanja za prošlu
godinu , a onda će neizbježno poćeti oporavak kako se približuje 01 . 07. [emo_cool]

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

Zašto 01.07.?

| Sitna riba. |

Zašto 01.07.?

valjda misli da će ulazak u EU donijeti žestok rast cijena dionica jer valjda nitko u svijetu ne zna za taj datum osim njega [emo_smijeh]

otklanjam svaku odgovornost za mišljenje izraženo kroz forumske postove

Zašto 01.07.?

valjda misli da će ulazak u EU donijeti žestok rast cijena dionica jer valjda nitko u svijetu ne zna za taj datum osim njega [emo_smijeh]
[/quote]A koji ti datum ćekaš?Pozdrav.

Zašto 01.07.?

[/quote]
bravo pa i ti znaš što će biti 01.07.
a ja sam mislio da to znam samo ja i niko drugi
normalno da očekujem rast cijena dionica i to poprilično žestoki

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

normalno da očekujem rast cijena dionica i to poprilično žestoki

burza anticipira događaje 5-6 mjeseci unaprijed, od tuda i ovaj sadašnji rast crobexa za 250 bodova usprkos padu rejtinga države na razinu “smeće”, tj. ulazak u EU 01.07. je najvećim dijelom već uključen u ovaj rast dionica tako da će 01.07. imati puno manji efekt nego što očekuješ….

Sve što pišem moje je osobno mišljenje, a ne savjet za K/P dionica!

Što se dešava na Belju kada je ovakvo masovno iskrcavanje.Pozdrav.

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/241339/Hoce-li-drzava-skupo-platiti-Agrokorovu-pogresku.html#.URCtsxdDBo0

nije sve tako crno

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/241339/Hoce-li-drzava-skupo-platiti-Agrokorovu-pogresku.html#.URCtsxdDBo0

Da mali dioničari nisu u Hrvatskoj dobro zaštićeni, pokazuje posljednje izvješće o globalnoj konkurentnosti. U zaštiti manjinskih dioničara nalazimo se na 120. mjestu, što je jedan od najgorih pokazatelja u ukupnom izvješću.

Pa ti sad ulazi u balkansku kaljuzu pod nazivom ZSE.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Što se dešava na Belju kada je ovakvo masovno iskrcavanje.Pozdrav.

Korekcija na svim dionicama ne samo na Belju.

New Report

Close