BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ne samo na 50, ima šanse da vrijedi i 0.00

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

Aha do kraja tjedna je na 50,sljedeci tjedan se formira vrtlog na TA koji ce srusit dionicu na 30kn.
2 dana nakon toga nas agrokor izvlascuje i otkupljuje dionice za 2 litre mlijeka po dionici. Nakon toga slijedi delozacija iz nasih domova i upis izvrsnog predsjednika u zemljisne knjige. Haha

A postoji sansa i da dogura na 336.Vjerojatno je istina negdje izmejdu.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Nikako da 7 počne voditi kolonu.

hm,opet je dokupljivao pbz skrbnički.
4. PBZ D.D. (02535697732) 42.434 0,52 Skrb. račun +2937

Da nije taj skrbnički od Agrokorovih odvjetničkih ureda?

hm,opet je dokupljivao pbz skrbnički.
4. PBZ D.D. (02535697732) 42.434 0,52 Skrb. račun +2937

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

Još par dionica i krećemo sa 7x,xx.

a jada od kupnje … ovo ide dole samo tako

Cookie Monster

Kako je krenulo 60 će biti kao od šale.

[/quote]

Joj brže prodajte, da mogu Saladin i Sokolovi povoljno ući….bljak!

[/quote]

Joj brže prodajte, da mogu Saladin i Sokolovi povoljno ući….bljak!
[/quote]

ne zaboravite i mene kao što rekoh da čekam pullback na 74, pa su me napali ko krdo poludjelih bizona prošli tjedan. nema veze prodao sam na 82 i mirno čekam.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

ispričavam se, ali ste rekli na 73,00 kn
oprostite još jednom

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close