BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na koje dionice još ciljaš obzirom da spominješ množinu?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

volim Belje i često ga imam u portfelju za trejd već godinama, ovo sad na 82 bi se tehnički reklo fini “overbought” [emo_smijesak] tehničari su danas prodavali na RSI skoro na 90 a neki će i sutra koji hoće nategnuti maksimum. ja sam vani danas i čekam 73 za ponovni ulaz [emo_smijesak]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Vec mi je lakse cim spominjete 73 kune. Potvrda daljnjeg rasta.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

pa ne zazivam ja na pad ili da netko proda, svatko po svojem, ništa ne raste pravocrtno i nisu bezveze izmislili tehničku analizu. ja ovdje ulazim kad vidim ekstreman oversold i izlazim kad vidim ekstreman overbought. trenutna cijena me ne zanima. naravno da će u budućnosti biti puno puno viša nego danas jer tvrtka ima dinamitni potencijal, dovoljno je volatilna uz fine volumene da bude interesantna za trejdati. ja ću svojih 2000kom vratiti na 73, sutra će ići još malo gore ali uz puno manji volumen nego danas, a do tada ću se igrati Tehnikom, Atlantskom i naftom [emo_smijesak] naravno uz disclaimer da je to samo moje viđenje situacije koja može, a i ne mora biti

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Sretno kojega, trebat ce vam.

Rekvijem

Kako znaš da ćeš kupovati Belje po 73, moguće je da će ćeš ga moći kupovati i po 103 i 113, Belje je padalo 14 mjeseci svi znamo zbog čega, sada je novi trend, samo se vraća gdje mu je mjesto, prije dvije godine je bilo oko 90 kuna, a sada je tek na oko 80.Nije nagovor na kupnju ili prodaju.Pozdrav.

Lijepo je čitati poruke ekipa koje je do sada sve dionice rasprodala. Ako ne vjerujete u belje, ne morate ni nama gatati da to ne vrijedi.

pa kupovat ću ga na 103 ko kaže da neću [emo_smijeh] pa kupovao sam ja njega i na 200 i na 300 prije krize i trejdao. ali sad mi svi pokazatelji govore da će biti pullback na oko 73,XX. pa moram imati neku vodilju pri kupnji i prodaji, analizirati trenutne okolnosti, inače mogu i u kladionicu i kladiti se na finski hokej, tamo su jako dobri koeficijenti. ali vidim da su ovdje nabrijani, oduvijek je tako na belju, pisao ja afirmativno ili ne, ali ne dao Bog da kažeš da ide mala korekcija odmah te razapinju. 3.12.2008 je cijena prvi put bila na 80kn, četiri godine, a ni kune zarade za onog koji je uložio “na dnu krize” tada. to govorim, treba jahati valove ponekad a ne biti tvrdoglavi bag holder[emo_smijesak]

* Važeći podaci za uredovni dan 22.01.2013 .
4. PBZ D.D. (02535697732) 35.284 0,43% +300

23.01.2013
4.PBZ D.D. (02535697732)36.084 +800

pa ne zazivam ja na pad ili da netko proda, svatko po svojem, ništa ne raste pravocrtno i nisu bezveze izmislili tehničku analizu. ja ovdje ulazim kad vidim ekstreman oversold i izlazim kad vidim ekstreman overbought. trenutna cijena me ne zanima. naravno da će u budućnosti biti puno puno viša nego danas jer tvrtka ima dinamitni potencijal, dovoljno je volatilna uz fine volumene da bude interesantna za trejdati. ja ću svojih 2000kom vratiti na 73, sutra će ići još malo gore ali uz puno manji volumen nego danas, a do tada ću se igrati Tehnikom, Atlantskom i naftom [emo_smijesak] naravno uz disclaimer da je to samo moje viđenje situacije koja može, a i ne mora biti
[/quote]
svaka čast na hrbrosti, ja se ne usudim nista prodat trenutno iako sam u prekrasnom plusu jer nevjerujem da ću vise do ulaska u EU kupit ove kolicine.

Tako da gledano is perspektive investitora nema razloga za prodaju a iz trejdera ima…

Sav slobodni novac sam uložio u belje kad je palo ispod 70kn. A sada trenutno ne razmišljam o prodaji, već o tome kako bih ga mogao još nadokupiti ako bude korekcije. I neka se paca, jednom ću pobrat vrhnje. Šteta što cijena nije došla na 50kn

pa gdje sam zakasnio pobogu, kupio sam na 65,62 prosječno u par dana kad su svi manijakalno prodavali i strpljivo čekao da prodam kad ocijenim najpogodniji trenutak. evo krenula hajka čim netko kaže da su oscilatori pregrijani do bola pa je prodao, pa jel vi dobivate sms da je netko ostavio neafirmativan post pa se spuštate s planine kolektivno [emo_smijesak][emo_smijeh]. ajde neka vam bude vidimo se opet uskoro, a ja vam želim da pravocrtno rastete odmah sljedeći tjedan do ATH 388,00kn 07.01.2008. Tako to inače ide, da. Inače ponderirana cijena od 23.1.2007. dakle za 5 godina je 116,60.

New Report

Close