BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ide to negdje 78,00 kuna, a onda bum 🙂

cca 76,1
pa manja korekcija…pa uppppp
[/quote]
strana 859…

malo kasnije

ovaj rast mi se cini klasicni odbijanac u padajucem trendu..zadnja 2 su bila ista takva ,slicna po razmacima i postotku..
a sad se cini i da je ovaj odbijanac gotov..

cini se da nije bas tak

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/prijetnje-mocnika-svatko-tko-je-tuzio-agrokor-za-belje-dobio-od-todoricevog-odvjetnika-racun-od-gotovo-40-tisuca-kuna/657724.aspx

…kako vidite utuživanje je skup sport…a lijepo sam vam govorila…a vi slušali gosn plavog koji se skrio u mišju rupu…

Draga bako,

koliko vidim moja netto zarada na BLJE će biti nekoliko puta veća od tvojeg ukupnog portfelja.
Izgubiti će (jesu )jedino oni koji su ušli čisto špekulativno i prodali svoje dionice na lošu vijest nastavno na negativnu odluku Hanfe.

Što se tiče g. odvjetnika on hladi jajca u toplijim krajevima i razmišlja da li da ode u mirovinu.Problem je jedino gdje potrošiti tolike novce.

Stvari su često drugaćije nego se ćine na prvi pogled.

Neću dalje polemizirati iz opravdanih razloga.

hohoho.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

@plavi

Gospon odvjetnik ako hladi sto vec hladi u toplijim krajevima mogao je naći vremena i nazvati svoje klijente, ili im se barem javiti na dolazne pozive a ne onakav način svima otkazati punomoći i ostaviti ljude usred postupka na cijedilu !

Ponio se totalno neprofesionalno i neshvatljivo i za to vec par ljudi pise prijavu odvjetnickoj komori.

...

Cijena raste kao da nema sutra. Veselo!!!!

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

…Što se tiče g. odvjetnika on hladi jajca u toplijim krajevima i razmišlja da li da ode u mirovinu.Problem je jedino gdje potrošiti tolike novce…

Pa jasno znajuci kolika je odvjetnicka tarifa s obzirom na utuzene vrijednosti sporova,a s obzirom da nije sklopio ugovore no win-no pay jasno da ce tesko potrosit tolike novce,ali i cisto sumnjam da ce u buducnosti imat previse klijenata.Svejedno lijepo je vidjeti da belje ide tamo gdje je odavno trebalo biti.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Nego gdje je ekipa koja je čekala Belje na 50 kuna? Još čekaju ili se grizu od zavisti? [emo_smijesak]

Nego gdje je ekipa koja je čekala Belje na 50 kuna? Još čekaju ili se grizu od zavisti? [emo_smijesak]

tu smo! utrpali smo se u BLJE sad na 80 kn i idemo dalje s vama dokle ide [emo_palacg]

S obzirom na komentare daljnji rast je neupitan.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Prestanite pisati gluposti kao mala djeca.Mene zanima gdje su oni koii su spominjali ponudu od 150 ili 160 kuna.Imaju li oni nesta za napisati?

[color=blue][u][b]" pessimus dux Croatorum "[/b][/u][/color]

S obzirom na komentare daljnji rast je neupitan.

a vidjet ćemo, sad su se svi ukrcali na brod i naginju se na istu stranu…iskusni ulagači nisu nikad bili oduševljeni s takvom situacijom

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Možeš nabrojati iskusne ulagače? Ajmo ovako, cijela priča imala na težinu na preuzimanju. Dovršetak te priče cijenu vraća na početak. Ne vidim niti jedan razlog za pad cijene.

…cijela priča imala na težinu na preuzimanju. Dovršetak te priče cijenu vraća na početak. Ne vidim niti jedan razlog za pad cijene.

ajde recimo da se priča vratila sa 60 na početnih 75-80 kn, pitanje je zašto bi belje dalje raslo? masa ulagača već je nakrcana do grla i jedva čeka unovčiti dobit, sama firma posluje oko 0, zaduženost joj je ogromna itd. Belje sad raste jer raste cijela ZSE, sa 1680 skočila je na 1900 bodova. misliš da će belje rasti i dalje kad ZSE počne s minusima? ovo je rast koji se događa SVAKE godine u siječnju, a onda se ispuše i dionice popadaju u pravilu 10-15%. živi bili pa vidjeli

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

New Report

Close