BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mislim da će Toda uzdići ovu dionicu i tek sad nakon što je prošlo ovo sa Hanfom,dionica Belja može rasti.gledajući burzu belje je puno bolja firma od vupika a hrana će biti strateški resurs budućnosti.u belje je uložena velika lova,i to nije beznačajna činjenica..

Kako volim ovakve komentare. Da se razumijemo, imam par tisuća Belja, VPIK nemam, ali stvarno mi nisu jasne ovakve paušalne izjave kako je Belje puno bolja firma od Vupika. Daj mi reci koju to metriku koristiš da možeš ovako iz rukava sipati ovakve izjave?

http://www.index.hr/vijesti/clanak/prijetnje-mocnika-svatko-tko-je-tuzio-agrokor-za-belje-dobio-od-todoricevog-odvjetnika-racun-od-gotovo-40-tisuca-kuna/657724.aspx

…kako vidite utuživanje je skup sport…a lijepo sam vam govorila…a vi slušali gosn plavog koji se skrio u mišju rupu…

Država sauga, mali dioničari NE. Al ova država tako i tako usisava sva ***obrisano*** u sebe tako da ništa novo !

free flow information

http://www.index.hr/vijesti/clanak/prijetnje-mocnika-svatko-tko-je-tuzio-agrokor-za-belje-dobio-od-todoricevog-odvjetnika-racun-od-gotovo-40-tisuca-kuna/657724.aspx

…kako vidite utuživanje je skup sport…a lijepo sam vam govorila…a vi slušali gosn plavog koji se skrio u mišju rupu…

Zaboravila si napisati da će sve troškove možda platiti država ako izgube mali dioničari jer je tuženo po prvoj odluci Hanfe.

A po razvoju situacije moguća je odluka i treće Hanfe.he,he.Pozdrav.

@cxy2012
Pa jasno da ce u konacnici sve platit drzava jer stiti kriminalce poput Miskovica,ali tko je mogao pomislit da ce i Miskovic jednog dana zavrsit u pritvoru.I kazu da nudi 40 miljona evra,ali nekad s novcem jednostavno ne mozes kupit sve.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

@ cxy2012

…samo se ti nadaj…država jedva čeka…možete samo još očekivat da vam odvjetnička društva sjednu s kakvom mjerom osiguranja na vaše dionice…

Bakice

Zašto si sigurna da neće biti odluka treće Hanfe.

Ista hanfa donijela dvije suprotne odluke, možda to neće moći ići tako, moguće je da će treća bita kao prva, Bakice vidiš da vrijeme brzo ide i odluke se mijenjaju zahvaljujući novim okolnostima, možda nove okolnosti donesu i odluku treće Hanfe, zato samo čekaj i prati situaciju, vidiš i sama da se nešto dešava.Puno pozdrava.

kakvi su to ulagači koji hoće zaradit temeljem tužbe ?! danas kupit-sutra tužit.ja sam ušao u belje radi tode,on svaku svoju dionicu pozlati.vjerujem da će to biti slučaj i sa beljem..hrana je strateška sirovina,green gold 😉

@iga3

hajde reci koju je toda svoju dionicu pozlatio ?
on samo zgrče sebi a njegove firme nemaju ni neke dobiti ni dividende .

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

Nitko ne spominje promjene u TOP10.

PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN + 6.600 komada.

Stranci počeli kupovati ponovno na našem marketu??? [emo_zacudjen]

Nitko ne spominje promjene u TOP10.

PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN + 6.600 komada.

Stranci počeli kupovati ponovno na našem marketu??? [emo_zacudjen]

Evo,i stranci su skužili gdje je zarada i što vrijedi..

To su “prijatelji” i to sto rade je kaznjivo prema njihovom zakonu …

New Report

Close