BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

S obzirom koliko je crobex skocio u zadnjih 10 dana ovaj rast i nije nesto spektakularno.Uskoro ce doci do korekcije crobexa vidjet cemo kako ce se tada ponasat BLJE.
P.s BLJE cini 25% mog portfelja

Belje nije spektakularno rasla s ovim naletom kao neke dionice, ali kad te dionice dođu na neku svoju fer vrijednost, onda ova dionica ostaje među podcjenjenijima, a već sada je podcjenjenija od većine.

kao da su se probudili veći ulagači pa cijena raste .
Belje je dobar kolač pa bi bilo šteta da ga samo jedan gricka .

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

http://www.index.hr/vijesti/clanak/pokrecu-se-upravne-tuzbe-i-europsku-komisiju-zanima-zasto-je-hanfa-oprostila-agrokoru-790-milijuna-kuna/657191.aspx

…još ja gledam kako mi gosn plavog nema…[emo_zloban][emo_namigusa]

Bakice, čemu ovo tvoje prepucavanje sa g. Plavim. Dosta je toga, kupi ili prodaj dionice Belja a na forumu objavljuj dokumente, linkove itd o poslovanju firme.
Lp

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

A evo ja bi isto postao jedan link o poduzetnistvu u Rvata,nemojte sta zamirit unaprid se ispricavam.
http://www.forum.tm/clanak/ivica-todoric-drzavni-prijatelj-br-1-876

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Nema tu kruha, tu tužbu možemo objesit mačku o rep … u ovoj zemlji će bit pravde tek onda kada Todorić neće imat monopol na tržištu .. kad će to bit, .. možda nikad. Ja uvijek kažem pa ću opet ponovit, u HR problem svih problema je pravosuđe, ako dođe do nereda u HR to su prva vrata na koja treba kucat

Cookie Monster

A moj Saladine da ti je netko rekao prije 2-3 godine da ce Sanader dobit 10 kuka rekao bi da je lud,a gdje je jos. Hrvatska nije samo Ivica Todoric ko sto Srbija nije samo Miodrag Miskovic.Doduse mi malo sporije palimo nego braca Srbi,ali upalit cemo jednog dana.Valjda.A ja vremena cekat imam,a tolika sam bu-dala da mi je sasvim svejedno da mi dionica belja danas vrijedi i jednu kunu.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

http://www.index.hr/vijesti/clanak/pokrecu-se-upravne-tuzbe-i-europsku-komisiju-zanima-zasto-je-hanfa-oprostila-agrokoru-790-milijuna-kuna/657191.aspx

jel ima šta nova po ovom pitanju ili novine ovako to bezveze pišu ?

Ovo kako pišu stoji, ima nas koji smo podnjeli upravne i ustavne tužbe i koji možemo čekati do sudnjeg dana s dionicama BELJa ako zatreba…meni je BLJE manje od 10% portfelja mogu si dozvolizi drzati ga jos 10g bez da gledam cijenu tako da imam vremena za tužakanje to Strasburga.

...

mislim da će Toda uzdići ovu dionicu i tek sad nakon što je prošlo ovo sa Hanfom,dionica Belja može rasti.gledajući burzu belje je puno bolja firma od vupika a hrana će biti strateški resurs budućnosti.u belje je uložena velika lova,i to nije beznačajna činjenica..

izgleda kako je krenulo da bi uskoro mogla biti odluka i treće hanfe.

New Report

Close