BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Belje danas u focus .

???
[/quote]

Pa mogu fulat koji dan .
[/quote]

Sudeci po kretanju cijene jos jedna losa vijest.

F i g h t T h e P o w e r ! ! !

neznam po čemu je Vupik bolji od Belja
– izgleda da u Hrvatskoj točno sve već ide naopako

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

Moglo bi Belje uskoro nazad u CROBEX

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

Belje danas u focus .

???
[/quote]

Pa mogu fulat koji dan .
[/quote]

Moram priznat da se kao nesto pocelo dogadati jucer, bas me zanima danasnji dan, iako ne znam koliko ocekivati od ZSE petka

Slavonac opet malo kupuje.

Dobar znak za prodati.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Što se ovdje čeka Rusi ili Arapi.he,he.

možda Mađari kupe Belje pa nas i našu državu još jednom dobro ***obrisano***

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

kupuje se sve skuplje

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

Poštovani kolege Beljci,

Sve čestitke od mene. Malo po malo, ali sigurno prema gore. Nadam se da će se ovaj trend nastaviti…
srdačan pozdrav

Nisam stručnjak za TA, ali po mom mišljenju idućih par dana, pa do 2 tjedna, je presudno. Ako probije ovaj jaki otpor na koji je cijena došla, bit će zelenjave.

Oni koji se ne sjećaju prošlosti, osuđeni su da je ponavljaju.

Dobar znak za prodati.

Kak sad za prodati? Pa rekao si kad je bilo na 63 da treba prodati jer će na 50. Sad smo na 74 i dalje bi ti prodavao. Isto ćeš pričati i na 84. Valjda ćeš jednom i ti pogoditi.

New Report

Close