BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

bas me zanima kakvo ce bit 4q..

kolega elijah tebe zapravo zanima
kakovo će biti ukupno stanje Belja na kraju godine?
pa i mene pomalo zanima ,a valjda i druge ,ali ne preostaje nam ništa drugo nego da se strpimo još koji mjesec do objave Godišnjeg izvješća.
lično se nebi čudio da bude prikazan gubitak , ni dobitak ,a ni oko nule .
iz ovoga svatko može zaključiti što sam htio time reći .

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

Početak 2011=90
Početak 2012=87
Poćetak 2013=70

Prošle dvije godine prihodi porasli sa 1,4 na 1,7 milijardi, a cijena pala sa 90 na 70 nije loše.Puno pozdrava.
Nije nagovor na kupnju ili prodaju.

://www.seebiz.eu/trzisne-spekulacije-nisu-jedini-razlog-rasta-cijena-hrane/ar-53610/

Kolika će onda cijena biti početkom 2014=?.Pozdrav.

http://www.seebiz.eu/trzisne-spekulacije-nisu-jedini-razlog-rasta-cijena-hrane/ar-53610/

Početak 2011=90
Početak 2012=87
Poćetak 2013=70

Prošle dvije godine prihodi porasli sa 1,4 na 1,7 milijardi, a cijena pala sa 90 na 70 nije loše.Puno pozdrava.

stavi odmah i zaduženost belja u tim godinama, kao i dobit pa da imamo relevantne podatke za usporedbu, a ne da izvučeš samo ono što tebi odgovara

Početak 2011=90
Početak 2012=87
Poćetak 2013=70

stavi odmah i zaduženost belja u tim godinama, kao i dobit pa da imamo relevantne podatke za usporedbu, a ne da izvučeš samo ono što tebi odgovara
[/quote]
Kolega kada bude dobit onda će biti cijena 70 x 4 ili 5.He,he.
Nije nagovor na kupnju ili prodaju.Pozdrav.

Što misle cijenjeni ulagači s obzirom da je Belje sektor hrana, a dionica nije više taoc, koliko će još biti na ovim razinama.Pozdrav.

Zanimljivi nalozi na kupnji.

70,00 H 1000
69,70 H 900
69,65 H 300

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Zanimljivi nalozi na kupnji.

70,00 H 1000
69,70 H 900
69,65 H 300

obični navlakači koji zapravo ni ne žele kupiti [emo_palacd]

forumsko pisanje nije financijsko savjetovanje za ulaganje na tržištima kapitala

ovaj rast mi se cini klasicni odbijanac u padajucem trendu..zadnja 2 su bila ista takva ,slicna po razmacima i postotku..
a sad se cini i da je ovaj odbijanac gotov..

Je gotov je zato i stoji na 70, pa će uskoro stajati na 80, pa onda 90 i tako dalje.
Ipak je padala neutemeljeno više od jedne godine sa 115 do 60 i nešto (znamo svi zbog čega, sa time je gotovo, više nije taoc)trend je preokrenut.

Početak 2011=90

Početak 2013=70

Prihodi povećani sa 1,4 na 1,7 milijardi, dobro je ponovti materijalne činjenice.He,he.Pozdrav.

i po forumu i po nalozima je interes za dionicama očit.[emo_palacg]

New Report

Close