BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Možda nam i vlada za praznike progleda [emo_smijeh]

Dobro informiran kakav je, vidi da je ova ekipa pri kraju. A ne želi da mu treća Hanfa opet otvori temu javne ponude.

Sretan Božić i svako dobro Vama i obiteljima!

Sretan Božić i Nova Godina svim forumašima 🙂 !

Status Quo: Roll Over Lay Down

Crtkarije. Po meni ide ovo skoro na 80+.

Crtkarije. Po meni ide ovo skoro na 80+.

kako da ne….budale stoje u redu i čekaju da ih natrpaš na 80 kn [emo_palacd]

ne dajem investicijske savjete niti preporuke za kupnju/prodaju dionica!

Ja ovo necu dat materi ispod 336 kuna.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

isto kao što su slični tebi trpali budale ovaj tjedan na 6x. a kad dođe javna ponuda bit ćeš sretan ako nađeš budalu da ti proda ispod 100 kn. kad je Agrokor dokapitalizirao Belje po 100 kn Toda je bio loppov. Sada ako ponudi 100 bit će heroj.

kad je Agrokor dokapitalizirao Belje po 100 kn Toda je bio loppov. Sada ako ponudi 100 bit će heroj.

tako je..ponudi po 100kn i dok je cjena na burzi ovakva bit ce sigurno puno ljudi koji bi po 100kn prodali i onda se toda na jednostavan nacin za vrlo male pare dokopava cjelog belja ili velike vecine i taman da mu hanfa opet sjedne za vrat nece puno dionica morati kupiti po 3xx kuna.
iako mislim ako cjena na burzi skoci barem na kakvih 80tak kuna da nebi bio bas tako velik broj ljudi koji bi mu prodali po 100. da ponudi bar cjenu koja se nije vec x puta vrtila u zadnjih par godina tipa 120+ mislim da bi mu uspjeh bio puno veci.ali zidov kakav je vjerovatno nece i nadam se da ce mu se sve obit o glavu.

isto kao što su slični tebi trpali budale ovaj tjedan na 6x. a kad dođe javna ponuda bit ćeš sretan ako nađeš budalu da ti proda ispod 100 kn. kad je Agrokor dokapitalizirao Belje po 100 kn Toda je bio loppov. Sada ako ponudi 100 bit će heroj.
[/quote]

Od javne ponude neće biti ništa! Pa u kojem Vi to svijetu živite???

@koc, zasto si tako siguran? sad je idealna prilika a trend se okrenuo na belju pa treba biti brz. novci mu takoder jos uvijek nisu problem sto se vidi zadnje na lediju. pitanje kako dugo ce mu investitori biti naklonjeni?

Koc

A tko si ti da možeš napisati da od ponude neće biti nšta, ti kao znaš, to se zove lupetanje.

Stvarnost je da ponuda može biti, stvarnost je da može biti i odluka nova od Hanfe(TREĆA).
Stvarnost je da je i dionica dotakla dno, a sada je na 70, a možda početkom iduće godine bude 80-90.
Stvarnost je i da se prodaje Merkator,he,he, a onda će biti još veća stvarnost.
Nije nagovor na kupnju ili prodaju.Pozdrav prodavačima koje smo spašvali.

tako je..ponudi po 100kn i dok je cjena na burzi ovakva bit ce sigurno puno ljudi koji bi po 100kn prodali

kakav bijedan druk

Od javne ponude neće biti ništa! Pa u kojem Vi to svijetu živite???

ne pricam ja o obveznoj ponudi nego dobrovoljnoj kao dobar takticki potez da za jednu godisnju dobit Leda otkupi prakticki najveci preostali dio belja (ne racunajuci drzavu koje se ocito ne mora bojati da bi se odazvala na neku mogucu obveznu ponudu po 3xx kuna)..predje 90tak %, plus jos ko zna kolko mu kumovi i rodjaci drze na ostalim racunima i ostane mu zanemarivi dio dionica koje nisu u njegovom vlanistvu. na 95% moze i squeez out napravit po ovim cjenama koje su smjesne i sve nas kojima je ova dionica zanimljiva ne samo zbog tuzbe zauvjek izbaci.

do god je cjena na burzi oko 70tak kuna to je dobit od 43% sta ce vjerovatno mnogima biti zanimljivo.

New Report

Close