BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…..minusi Belja proizlaze po mom mišljenju od toga što svoje proizvode prodaju Konzumu sa niskom maržom što znači da se svjesno ide u negativu¨¨….istodobno smatram da Belje ima preveliku administraciju, odnosno ima preveliki broj onih koji dobivaju veliku plaću a ne rade ništa….

A preko koga drugog mogu plasirati svoje prizvode?????
Da nema Konzuma,kako bi opstali na tržištu???
I samo da napomenem,Belje nema nikakve veze sa potencijalnom akvizicijom Mercatora od strane Agrokora!!!!
Pozdrav
[/quote]

Sam si si dao odgovor.
[emo_namigusa]

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Priključio se predprazničkom raspoloženju na Belju, nakon realizacije na Dalekovodu. Ako danas dođemo do 70 onda nam 68 postaje otpor pa će biti lakše dalje.

Isto tako, zadnjih dana dokupljivo…tehnički izgleda savršeno!

Nadam se da broj 7x nećemo morat čekat do sudnjeg dana!!

[emo_smijesak][emo_smijesak]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Sam si si dao odgovor.
[emo_namigusa]

majko mila koji lik taj nas braco..upadne u kontradikciju u 2 recenice a da nije ni skuzio.kazem ja najveci lero foruma.

Može li ovaj braco malo poviše gore objasniti kako to nema veze Belje sa preuzimanjem Merkatora,hehe.

Cijena i trend danas govore suprotno, izgleda da će (braco i društvo) kupovati kada se trend učvrsti na 115.Puno pozdrava prodavačima koje smo spašvali zadnja 3 mjeseca (možda je i braco i među njima), pozdravlajm i bracu.
Nije nagovor na kupnju ili prodaju.

Cijelo vrijeme huškaš na kupnju, misliš li da je to u redu?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Pa da bar huska na pad i prodaju covik bi ga razumija,a ovako drzim da bi ga trebalo prijavit Hanfi,Uskoku,DORHu….

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

A što nekima je bilo u redu kupovati po 105 do 115, a meni nije u redu kupovati od 78 do 60 i nešto, veće sam pisao da ću prodavati ovima što sam ih spašavao jedan dio po 115.
Vidiš i sam da je gotovo sa rušenjem tko je iskoristio mislim da je učinio dobar posao, dionica više nije taoc Hanfe, trend je jedan završio, drugi je na snazi.
Bracko piše da Meraktor nije bitan za Belje,hehe, biti će bitan, prodaja Meraktora je oglašena, i na kraju što misliš bi li mogli prihodi Belja sa 1 milijardu i sedamsto uskoro na 2 milijarde kunića.
I na kraju kolika će cijana Belja onda biti 67, 115 ili 170?

A što nekima je bilo u redu kupovati po 105 do 115, a meni nije u redu kupovati od 78 do 60 i nešto, veće sam pisao da ću prodavati ovima što sam ih spašavao jedan dio po 115.
Vidiš i sam da je gotovo sa rušenjem tko je iskoristio mislim da je učinio dobar posao, dionica više nije taoc Hanfe, trend je jedan završio, drugi je na snazi.
Bracko piše da Meraktor nije bitan za Belje,hehe, biti će bitan, prodaja Meraktora je oglašena, i na kraju što misliš bi li mogli prihodi Belja sa 1 milijardu i sedamsto uskoro na 2 milijarde kunića.
I na kraju kolika će cijana Belja onda biti 67, 115 ili 170?

Valentine

Dionica je pala sa 119 na 60 i nešto (dok je bila taoc), sada je se trend promjenio s obzirom na nove okolnosti,pametnome dosta.

Ta dionica je taoc radi jednog covjeka. Cara pare i magle u Rvata. Boga kojemu se klanjaju i kojega darivaju sve rvacke vlade vec 20 godina.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Eto a ja sve prodao u minusu. He he samo neka raste, neće dugo. Sudit će se i Todi za sav ovaj lopovluk i pljačku. Raste i moja Atgr, Ernt a rast će i Lkri malo jače od Tode i njegovih krvavih perjanica.

Upravo Belje dobija najviše s Mercatorom, jer dobiva nove police za popunit,
dok kod Konzuma je suprotno, dobiva konkurenta.

Mogle bi se te dvije dionice se susresti na nekih 100kn, onako odokativno.

Nikakav nagovor niti provokacija ovo nije, kao što drugi rade, na ovoj i drugim temama.

Eto a ja sve prodao u minusu. He he samo neka raste, neće dugo. Sudit će se i Todi za sav ovaj lopovluk i pljačku. Raste i moja Atgr, Ernt a rast će i Lkri malo jače od Tode i njegovih krvavih perjanica.

i ja sam vrlo blizu slične odluke, sve mi ovo bezzakonje ide na …. živac,

Ne sramim se svojega siromaštva, Do njega sam dosao postenim radom !!!

New Report

Close