Koc
Nemoj biti nervozan Belje ima povećanje prihoda sa 600 milijona na 1 milijardu i sedamsto milijonau u par godina, a cijena još na 60 i nešto, a kada če objaviti dobit neće sigurno pitati tebe, i onda će ti biti vjerovatno skuplja.Pozdrav ovima što ih spašavamo.[emo_novac][emo_palacg]
Nije nagovor na kupnju ili prodaju.
Zašto bi bio nervozan kad ima gubitak od preko 16 milijuna kuna u prvih devet mjeseci. Pitanje je kad će objaviti dobit, koje godine???
Koc
Piše ti poviše, da tebe neće pitati kada će ga obajviti,ali onda vjerovatno na drugim razinama.Pozdrav ovima što ih spašavamo.
P.S.
Nešto se motaš oko Belja, nešto te svrbi,hehehehehehe.
Samo ispravljam krive navode. Kad objave dobit onda ćemo razgovarati, a do tada bježim glavom bez obzira.
Zaduženost Belja je alarmantna!Kako kolega Kanabis kaže “Svi smo zaboravili da Belje mora 31.01.2013. god. vratiti 1,5 milijardi kuna kredita Agrokoru. Kamata na kredit iznosi visokih 9%. Baš me zanima kako će to isplatiti”.Da li može mali osvrt na ovo???
Da li zajedničko djelovanje hfp-a i agrokora nije trebalo biti spomenuto u ovom rješenju?
Isto kao i Ingra, dug će pretvorit u kapital [emo_smijeh]
Dokapitalizirat će Belje i izdat si nove dionice…
Zaduženost Belja je alarmantna!Kako kolega Kanabis kaže “Svi smo zaboravili da Belje mora 31.01.2013. god. vratiti 1,5 milijardi kuna kredita Agrokoru. Kamata na kredit iznosi visokih 9%. Baš me zanima kako će to isplatiti”.Da li može mali osvrt na ovo???
Novim kreditom?
Novim kreditom?
[/quote]
Kako će onda moći isplaćivati ove velike kamate?
Kako uopće uz takve obaveze može poslovati rentabilno i ostvarivati dobit?
Pozdrav
Novim kreditom?
[/quote]
Refinananciranje novim kreditom-vec sam pisao o tome.Provjeriti mozete u Belju-odjel za male dionicare.P.E. jako kvalitetna informacija za cijenu zemlje i bilancu.Belje ima 10000 vlastite zemlje a 10000 je na koncesiju na 50 godina.Kako se knjizi u bilanci dio koji je pod koncesijom?
Sad još uzmi svu prasad pa ih zaračunaj po živoj vagi, pa zaračunaj vinograde, pa poticaje i doći ćeš do negdje 20 milijarada kuna vrijednosti.
Tolka vrijednost, a nigdje dobiti. Pa dobro, kolko trebaš bit loš gazda da tako posluješ?
[/quote]
Nemaš veze.
Poljoprivreda ide na dulje staze.
A ovdje se uložio ogroman novac.
Ciji novac?