primječujete li medijsku blokadu???
itekako..obavijestio sam vec o tome neke ljude ali samo kao dodatak na ovo sve njesra. pa vidis kak je to isplanirano izgleda na svim mogucim razinama. cak me i index razocarao..kao beskompromisni..
svako ima svoju cjenu izgleda..
do sada je svaki korak ovog postupka bio pracen od svih medija…ni na javnoj televiziji ni crtice o tome. ni onaj sprajc ni rijeci..stvarno sve pravi demokrate. drago mi je jedino zbog ovih koji se nasladjuju a ni ne kuze da su nas preselili u sjevernu koreju. niko hrabrosti nema za nis…
komentara o ovoj sramotnoj nezakonitoj odluci Hanfe, osim po forumima, uopće nema [emo_beztona]…niti jedne dnevne novine niti jedan novinar, tržišni ili pravni subjekt nema prostor u javnim medijima kojime bi ukazao svekolikoj javnosti na ovu prevaru , komentara nema ćak niti na internetskim portalima ?!
nitko ne može (u)tvrditi da je odluka nezakonita osim više sudske instance, sve ostalo je samo blebetanje bez pokrića
uz 450.000 nezaposlenih javnost ima prečih problema nego brinuti hoće li špekulanti koji su kupili belje po 80 kn uspjeti uvaliti dionice Todoriću po 300 kn
komentara o ovoj sramotnoj nezakonitoj odluci Hanfe, osim po forumima, uopće nema [emo_beztona]…niti jedne dnevne novine niti jedan novinar, tržišni ili pravni subjekt nema prostor u javnim medijima kojime bi ukazao svekolikoj javnosti na ovu prevaru , komentara nema ćak niti na internetskim portalima ?!
Očito da mediji ne smatraju ovu odluku niti nezakonitom niti sramotnom.
Pa čak in INDEX i slični.
Čak se ni radnici Belja nisu oglašavali.
To samo smatra manji broj nezadovoljnih “forumaša” koji su očito i medijski “neshvaćeni”!
Pozdrav
Pozdrav
SAd se pripremimo za kupnju . Ide manipulacija!
Zasto? Daj boze da dojde na 0 kuna. Tada ce ponuda od 100 kuna bit ravna dobitku na lotu. Sad smo barem skinili teret ponude pa da vidimo koliko ovo realno vrijedi ili ne vrijedi.
malo sam razočaran…očekivao sam otvaranje na 60 a izgleda da je na 61- 62 više kupaca nego prodavarelja[emo_naivan]
eto 64…ode prilika [emo_mrgud]
sve dionice u crvenom
pa ne mogu vjerovati
da se to dešava recimo u Japanu , što se dešava kod nas , vjerujem da bi najmanje polovica vlade učinila samoubojstvo !
gledajte gospodo, ili ćete se uskoro uozbiljiti i riješiti to na -60 kn ili ja odo na nešto drugo…
@svi
obzirom na medijsku blokadu, ( pitam se zašto ) svima usmeno recite što se događa i kako je RH poklonila svoju imovinu privatnoj osobi u trenutku kada je 350000 ljudi nezaposleno i povećava se broj koji će do proljeća biti oko 400 000 nezaposlenih…ono što možete napraviti, reći svima, dojaviti sindikatima, poslati mailove na evropsku komisiju…ali najmanje što možete učiniti je reći i govoriti o tome svima
kriminal države
a pogledajte što rade s RIZ om
pročitajte interview smijenjene predsjednice NO RIZ a
mislim da bio u večernjaku
nitko ne može (u)tvrditi da je odluka nezakonita osim više sudske instance, sve ostalo je samo blebetanje bez pokrića
uz 450.000 nezaposlenih javnost ima prečih problema nego brinuti hoće li špekulanti koji su kupili belje po 80 kn uspjeti uvaliti dionice Todoriću po 300 kn
ma da, svi mi smo nepismeni samo sud zna čitati zakone…također, zakoni se ne trebaju provoditi zbog 450k nezaposlenih kada je tajkun u pitanju ali se provode nad nezaposlenom 9eročlanom obitelji ovrhom kuće i deložacijom zbog duga za doprinose od 50ak K kn i 150k kn kamata…
ps.
jel to poćeo božićni popust na zvijezda ulja?