BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

“Zakon jačega” pobjedio je još jednom…

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

Necu vise ni pratiti dionice do 2 .mj .na godinu nek izađu svi spekulanti i taman ce krenit prodaja Mercatora

@ledesamurai
Zadovoljni ???

pa to je stvarno SVINJARIJA- HANFINO rješenje !
pa oni nemaju ni trunke savjesti ni pameti u HANFI !
SRAMOTA !!!!!!

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

Pa Linic je davno rekao kakvo ce Rjesenje biti.
Hanfa je samo to provela.

Pročitao sam rješenje još jednom sa posebnom pažnjom, saznao neke detalje koji mi dosada nisu bili poznati i kao zaključak mogu reči da je za mene osobno ovo jedno od gadnijih silovanja prava i pravde koje sam čitao u zadnje vrijeme…

Sumnjam da će priči ovdje biti kraj…

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

"Agencija je iskazima saslušanih svjedoka poklonila vjeru."

Baki.ce, bisakovi ispalo po vasem. [emo_palacg]

Ajd bar smo skinuli teret te ponude. [emo_smijesak]

Pa nije valjda da ste vjerovali da će biti ponude. Da je tome tako, ne bi cijena bila na 66 kuna sada. Nitko živ nije vjerovao da će ponude biti. Doduše neki su maštali da bi ovo moglo ići sa 60 na 300 kuna, ali to su bile samo maštarije.
Sutra ništa od trgovanja, a po meni će u ponedjeljak biti slijedeći scenario:
1. na otvaranju blokada i otvaranje na 60 kuna
2. nakon toga će se pokupovati sve kaj će se nuditi na tim razinama i onda slijedi konačno okret trenda
3. Belje će godinu završtiti iznad 70 kuna.

Brancin, što je s ovim?

http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&AKCIJA=neobjavljene_ponude_za_preuzimanja&LANG=HR

Ajd pozitivna stvar u svemu ovome je da sam vrlo mlad naučio kako ne treba vjerovati HR pravnom sustavu i da što prije treba preko grane jer ovdje pravne sigurnosti nema.

Katastrofalna odluka, no bili smo spremni na nju…

...

da nije tragično bilo bi smiješno[emo_bijesan] nisu mogli naći nikakav pisani trag zajedničkog djelovanja, ali su vjerovali svjedocima HFP i Agrokora koji su dali iskaz u kojima nije bilo protivriječnosti, vrlo transparentno

Ne sramim se svojega siromaštva, Do njega sam dosao postenim radom !!!

nadam se da vam je svimna jasno u kojoj državi živimo
sve ovo podsjeća na njemačku u 2. svjetskom ratu gdje nitko ništa nije znao
i nije ga bilo briga
tako je danas u hravtskoj nitko ne zna i nije znao za inu, nitko ne zna i nije znao za belje, nitko ne zna i nije znao za đakovštinu, nitko ne zna i nije znao za kamensko itd…
istu su i hdz i sdp i linić i šuker to nema razlike i svi su službi istih nalogodavaca
zato otvorite sve 4 oči na izborima, jer biti ćete nezaposleni i robovi za 1 kunu za cijeli život
vi i vaše obitelji

Status Quo: Roll Over Lay Down

Hvala bogu da je i ovo završilo, da dionica više ne bude taoc te odluke (iako su svi očekivali što je doneseno, zato je cijena i završila tu gdje je).

Ukratko dionica je od sutra slobodna bez obzira na sramotnu odluku, a hoće li je netko prodavati po 55-60, ja ne bih imao ništa protiv, ako dođe tu ja osobno mislim spašavati te što budu prodavali, spašavao sam na razini 65-70, pa ne vidim da je loš posao spašavati ponovno i po 55-60 ako sreće bude.

Moja je poruka da je dobro spšavati ljude, samo imam osjećaj da neće biti velike prodaje osim ovih kao i do sada što prodaju (vjerovatno tuđe).

P.S.
Nije nagovor na kupnju ili prodaju.

New Report

Close