BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prodaju ovi po 20 i 100 komada više ne smiju, a moguće je da su i te tuđe,
a cijelo vrijemme viču da ih trba spašvati sa jedinim ciljem da oni nekoga spšavaju, zato ih i treba spašavati pa nek je to i po 20 ili 100 komada samo nek nastave, samo čini mi se da su izgubili volju nekako su odustali.

P.S.
Nije nagovor na kupnju ili prodaju.Puno pozdrava ovima što ih treba spašavati.

Još samo Hanfa da blagoslov i sreći nikad kraja.
Ako ne ove nadam se iduće godine.

Još samo Hanfa da blagoslov i sreći nikad kraja.
Ako ne ove nadam se iduće godine.

meni je u 11.mj rečeno da će svakako biti do kraja godine, to je još 20 dana

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Tada još nisu znali da će ići na skijanje.

Meni rekli u Hanfi da će javnost biti pravodobno informirana [emo_smijeh]

Pravodobno…hmmm…za koga pravodobno…?

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

pravodobno i po potrebi

jedina dobra stvar u svemu ovome je da je cjena prilicno nisko i u slucaju ne utvrdjivanja obveze agrokora od strane hanfe tesko da moze znacajnije dolje. belje je skoro jedina dionica koja se vuce po povjesnom dnu od prije nekoliko godina. od tada su skoro sve dionice osima onih kojima visi stecaj nad glavom porasle najmanje 2-3 puta. tako da vjerovatno nema puno prostora za pad.

vjerovatno ne postoji covjek na svijetu osim naravno najveceg lera ovog foruma koji vidi i jedan zakonski razlog zasto rjesenje hanfe ne bi bilo ponovljeno u potpuno istom obliku. dapace, ispalo bi prilicno neozbiljna situacija da jedna institucija kao hanfa nakon vise od 2g sta taj slucaj prati i nakon sta su istitrani svi moguci scenariji u javnoj raspravi i nankon odgovora na tuzbu na upravnom sudu (pod novom upravom hanfe) gdje kaze da ostaje pri svim utvrdjenim cinjenicama iz rjesenja i nakon sta smo vidjeli da je i zalba agrokora suplja da sada najednom izjavi da se posipava pepelom i da se pojavio neki papir koji nisu prije vidjeli ili tako nesto slicno.
nazalost kolko god to djelovalo nemoguce vjerujem da je vecina skepticna kao i ja prema svemu sta se kod nas desava i sa strepnjom mozemo ocekivati buducnost. nadam se da je bar hanfa u ovoj nasoj mocvari ostala cista.

svi čekamo da se dogodi ČUDO ,
a ČUDO će se dogoditi kada hanfa donese rješenje za nas pozitivno .
i onda neka neko kaže da se čuda ne događaju !
i to u našoj državi !

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

Je li netko pokušao kontaktirati HANFU u zadnjih par dana na temu Belja??

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

…za mene se čudo već dogodilo…pojavio se gosn Dunlop…[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa]

…a gdje se on pojavi tu trava ne raste…[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa]

BAKICEEE
Ma to nije cudo.Cudo bi bilo da se u ovoj drzavi za kriminal,nekompetentnost,lose odluke,propast drzave ide u zatvor.Medjutim suludo je takvo nesto ocekivat. Sva sreca da mi je cijela veza sa nasom drzavom putovnica i login na poslovnom.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

New Report

Close