Belje ima zemlju i vlastitu tvornicu stočne hrane nedavno obnovljenu koja dnevno proizvodi toliko da hrani sve svoje farme tovljenika i sve svoje govedarske farme, pa onda i sve takve farme od još jedne velike firme (ne smijem vam reći koje, a vi tu firmu ovdje samo hvalite ) po onda i sve kooperante. O količinama i ostalim stvarima vam naravno neću a i ne smijem reći ništa. Vaše znanje o Belju je toliko koliko i moje o Atlanskoj, no za razliku od vas ja se ne petljam tamo gdje pooooojma nemam.
Zadnja sjednica održana… ali nadalje bez info u svezi Belja…
http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&AKCIJA=230&LANG=HR&vijestid=931
http://www.hanfa.hr/index.php?LANG=HR&MENU=top&ID=0&AKCIJA=4
e pa treba LInića i ove ” stručnjake ” što prije maknuti s vlasti
sada je prva prilika na lokalnim izborima
obzirom na nepoštovanje zakona države, mogao bi i linić nakon nekog vremena završiti na optuženičkoj klupi
sjećate li se kako se za sanadera mislilo da je nemoguće
a osim toga, zar nije i linić bio ministar u vladi kada je ” prodana 25 % INE ” i to bez uračunavanja vrijednosti Hayan polja u cijenu INE
stručnjaci iz SDP danas kažu da nisu znali o hayan poljima
da li nisu znali ili su znali, ali prešutjeli, to je pitanje koje se treba raščistiti
isto kao i belje
tko su oni da odlučuju o poklanjanju ili prodaji ispod cijene imovine koja je državna ( i moja i vaša ) nekim pojedincima ( todorić ) ili stranim kompanijama
pa zar vi vjerujete da je sanader to sam smislio i napravio ?
gdje je bila oporba tada ?
što je Linić radio ?
Izgleda ako bude sreće da će se Belje moći spašavati i po 55 samo ovi što ih treba spašavati malo su neodlučni malo aktuvniji bi trebali biti i tako vjerovatno ne prodaju svoje.
P.S.
To prodavanje po 100 komada je neozbiljno.
Nije nagovor na kupnju ili prodaju.
meni izgleda da hanfa bez odobrenja Linića ne smije objaviti nikakvo rješenje ,
a on umjesto da veli ljudima u hanfi – ljudi radite samo po zakonu i ažurno –
hoće da bude alfa i omega svega ( kao i Sanader ), a znamo kamo nas je to dovelo
Što je opet ne ide, ako vas treba spašvati što čekate.
P.S.
Nećete se puno natrpati (ovi što ih se spašava) na ovim razinama samo možete prodavati.Puno pozdrava.
Nije nagovor na kupnju ili prodaju.
[/quote]
Ta ovo je besmisleno.Čime se onda svinje hrane?????
[/quote]
HAHAHAHAHAHA
BAS ZABAVNO…
treba citati,citati clancice tu,sami su izvjestili o gubitku uslijed susa[emo_zacudjen]
renci jos cekam odgovor koja su 3 proizvoda..cist da ne bi bilo zabune/blude..