svima koji su kao investitori kupili belje, preporučila bih da se malo opuste i uključe zdravi razum
pogledaju fundamente i pročitaju stranicu belja na forumu od početka do kraja, ako treba još jednom
nije belje građevinska ili neka druga firma koja je u problemima do grla
belje je u investicijskom ciklusu ( koji je pri kraju ) u poslu koji je perspektivan,s jednom nogom u EU i s ispregovaranim poljoprivrednim kvotama i uvjetima koje neće moći svako zadovoljiti
neriješeni vlasnički odnosi su ti koji muče ovu dionicu i sigurna sam da to muči i gospodina todorića
nastojati će i on to riješti
što se prije riješe ti odnosi, pokzati će se i prava slika belja, a do tada čekati
ovo je bolji clanak za one koji cekaju dionicu jos nize,na niskim granama nego za one koji su usli..
a sto ako bude jos koja susa,bit ce to jos puno jeftijnije…
iskreno,ja se jedino toga bojim na toj dionici..uvijek mogu smuljat da je problem u susi,u cijeni inputa,pa dodje kakva bolest i posast…ili krenu prebacivat poslovanje drugdje di ih ne tlaci hanfa…
i zato,treba cekat preokret trenda pada cijene dionice
o tom sam vec pisao..probila je 70 pa je probila i 67…a vi sto kupujete opmogucujete da se na vama iskrcavaju bez veceg pada cijene u kratkom razdoblju
dr rijecima kupujete skuplje nego biste trebali i mogli da se maknete s kupnje
@harpija,legendo,razmisli da se vratis u dionicu jednom kada se preokrene trend
budimo realni tko od nas zna zaista što će se desiti sa Beljem. Pretpostavljam da ne može propasti jer to država neće dozvoliti. Dali će biti ponuda ili ne, to nitko ne zna. Po meni je ponuda nastala. Za cijenu mislim da teško može ispod 60kn, no ovo je Hrvatska pa je i to čak moguće. A postovi na forumu su samo odraz ljudskog nezadovoljstva i pohlepe.
vec je isla ispod 60 a to je bilo dok su druge dionice stajale puno bolje u odnosu na belje nego sad…
a i kriza je sad u rh puno gora
druge dionice su sada puno nize nego su bile kad je belje bilo ispod 60kn…
ima tu jos puuuuno prostora za pad
…pa dobro gdje mi je ovdje gosn Dunlop? jes da me otkantao ko prijateljicu,al nekako mi baš nedostaje…
…ili mi se preobrazio u kakav drugi nick…[emo_namigusa]
moguce da je prodao…[emo_namigusa]
@elijah
slažem se i s tobom
treba se pridružiti rušiteljima 🙂
samo, todoriću je knedla u grlu jer se ne zna čije je belje, a krediti oko grla
pogledajte prepolovljenju dobit agrokora, a biti će tako i dalje, oma oko vrata ulaskom u uniju
belje, vupik, PIVK imaju perspektivu ulaskom u EU više od ostalih iz agrokora
a svinje i mesna industrija i nemaju baš puno sa sušom, zar ne ?
@elijah
slažem se i s tobom
pogledajte prepolovljenju dobit agrokora, a biti će tako i dalje, oma oko vrata ulaskom u uniju
svinje renči se hrane plinom ili ugljenom?
@elijah
slažem se i s tobom
Istina nemaju ali čime se hrane svinje i kako će rast cijena sirovina u suši utjecati na potrebne inpute da bi svinjice rasle i tovile se?
mene samo zanima zašto je cijena ( pod utjecajem slinih prodaja onih koji su kupovali po većoj cijeni, a prodavali po manjoj cijeniili tzv. neformalni market makeri ) ispod 70 kuna ?
što to todorić misli s tom cijemom ?
a gdje je ona HANFA, a što je sa zakonima republike hrvatske ?
gdje je očitovanje hanfe o ponudi ?
jesu li pronašli čistačicu ?
zašto se ne poštuju zakoni Republike Hrvatske ?
Sindikati imaju pravo, novca u državi ima ! Samo je ovi političari oduzimaju porezima i nebrigom za državnu imovinu građanima, a daju, po mogućniosti strancima, mađarima ili tajkunima.
@elijah
slažem se i s tobom
Ta ovo je besmisleno.Čime se onda svinje hrane?????
@bisakovi
sigurno očekujemo masovnu smrt svih 600 000 tona tovljenika na belju, zbog neviđene suše koja će zhvatiti hrvatsku [emo_zacudjen]
ali, očekujemo i smak svijeta
a gdje je ona HANFA, a što je sa zakonima republike hrvatske ?
gdje je očitovanje hanfe o ponudi ?
jesu li pronašli čistačicu ?
zašto se ne poštuju zakoni Republike Hrvatske ?
@elijah
slažem se i s tobom
Istina nemaju ali čime se hrane svinje i kako će rast cijena sirovina u suši utjecati na potrebne inpute da bi svinjice rasle i tovile se?
[/quote]
Pa Belje proizvodi stocnu hranu koja raste mjesecima vec,ta sto li je vama?!
budimo realni tko od nas zna zaista što će se desiti sa Beljem. Pretpostavljam da ne može propasti jer to država neće dozvoliti. Dali će biti ponuda ili ne, to nitko ne zna. Po meni je ponuda nastala. Za cijenu mislim da teško može ispod 60kn, no ovo je Hrvatska pa je i to čak moguće. A postovi na forumu su samo odraz ljudskog nezadovoljstva i pohlepe.
vec je isla ispod 60 a to je bilo dok su druge dionice stajale puno bolje u odnosu na belje nego sad…
a i kriza je sad u rh puno gora
druge dionice su sada puno nize nego su bile kad je belje bilo ispod 60kn…
ima tu jos puuuuno prostora za pad
[/quote]Isto tako i za rast .