BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vi ljudi ste svjesni da je ozbiljna potpora i kraj veceg ciklusa tek na 50akn?
bolje bi vam bilo pricekati kupnju na toj razini…cemu u debeli minus?[emo_zacudjen]

* 50-ak kn

BLJE-R-A : Promjene dioničara

out 10. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 15.839 0,19%
in 10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 13.151 0,16%

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Belje u gubitku većem od 16 milijuna kuna
Domaće kompanije 30.10.2012. 10:35 Poslovni.hr

1
0

Godinu ranije, ova tvrtka iz koncerna Agrokor poslovala je s dobiti od 3,6 milijuna kuna.
PIX
PIX

Ukupni prihodi Belja u prvih devet mjeseci iznose 1,15 milijardi kuna, dok ukupni rashodi iznose 1,17 milijardi. Rezultat promatranog razdoblja iznosi 16,08 milijuna kuna, vidljivo je iz financijskog izvještaja objavljenog na Zagrebačkoj burzi. Godinu ranije, ova tvrtka iz koncerna Agrokor poslovala je s dobiti od 3,6 milijuna kuna.

Kako se pojašnjava u izvještaju, na poslovni rezultat Belja u prvih devet mjeseci utjecala je suša koja je pogodila ratarsku proizvodnju i smanjila prihode kod proizvodnje od proizvodnje ječma, uljane repice i šećerne repe u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

to plus ne preuzimanje…izlaze li ulagaci?
zna li netko da li blje ima ili namjerava imati navodnjavanje ? u tom slucaju su mogli dobiti osiguranje od suse…ccc [emo_smijesak]

Elijah

Vidim i ti si nanjušio priliku, a ovi što prodaju vjerovatno će kupovati uskoro po 90 i 110.Puno pozdrava.

P.S.

Što se prihoda tiče povećanje je u zadnjih par godina sa 600 mil. na milijardu i 700 mil., a cijena ista kao prije par godina, pamatnom dosta plus moguće preuzimanje,i na kraju sve čestitke prodavačima, samo nek tako nastave,a ovi što kupuju spašavaju prodavače s obzirom na povećanje prihoda Belja za 280 posto u par godina, s time da prihodi brzo mogu doći na dvije milijarde samo naprijed.Puno pozdrava.

Elijah

Vidim i ti si nanjušio priliku, a ovi što prodaju vjerovatno će kupovati uskoro po 90 i 110.Puno pozdrava.

P.S.

Što se prihoda tiče povećanje je u zadnjih par godina sa 600 mil. na milijardu i 700 mil., a cijena ista kao prije par godina, pamatnom dosta plus moguće preuzimanje,i na kraju sve čestitke prodavačima, samo nek tako nastave,a ovi što kupuju spašavaju prodavače s obzirom na povećanje prihoda Belja za 280 posto u par godina, s time da prihodi brzo mogu doći na dvije milijarde samo naprijed.Puno pozdrava.

a tko bilo kome…. pa tako i vi… garantira… da još možda niste nanjušili možebitnu nepriliku…?

@ledsamurai
Samo ti prati top10 i tješi se da je bila suša. Skoro sve o suši je bila laž jer nema kraja pohlepi ovih u poljoprivrednom sektoru. Oni hoće mukte sigurnu dobit i na to još dobru zaradu. Neide to tako, ne, ne. Najlakše je traktore na cestu i maltretirati pošteni narod. Toliko o tome.
Što ćeš mi reći danas za ovaj pad, da ćeš i dalje kupovat i kupovat. Ma daj ne kakite, već danima iskrcavam petinu prometa a “Vi samo kupujete”, kako da ne !
Ti i domach1984 nemojte nikom na forumu držati predavanja i vređati jer ste u tako velikom minusu da bi Vas sama pomisao na trideset kuna mogla paralizirati kao Jašarana u Fatmagul !
Ugodan dan

@ledsamurai

Samo ti prati top10 i tješi se da je bila suša. Skoro sve o suši je bila laž jer nema kraja pohlepi ovih u poljoprivrednom sektoru. Oni hoće mukte sigurnu dobit i na to još dobru zaradu. Neide to tako, ne, ne. Najlakše je traktore na cestu i maltretirati pošteni narod. Toliko o tome.
Što ćeš mi reći danas za ovaj pad, da ćeš i dalje kupovat i kupovat. Ma daj ne kakite, već danima iskrcavam petinu prometa a "Vi samo kupujete", kako da ne !
Ti i domach1984 nemojte nikom na forumu držati predavanja i vređati jer ste u tako velikom minusu da bi Vas sama pomisao na trideset kuna mogla paralizirati kao Jašarana u Fatmagul !
Ugodan dan

zasto 30kn?
ja mislim da je upravo cudno sto je cijena tako nisko ..ali tim gore..jer ako probije 67 ode to na 50ak kn

@ledsamurai

Što ćeš mi reći danas za ovaj pad, da ćeš i dalje kupovat i kupovat. Ma daj ne kakite, već danima iskrcavam petinu prometa a "Vi samo kupujete", kako da ne !
Ugodan dan

Ne znam o kakvom to padu govoriš ali kod mene piše da cijena danas rasla. Btw, kupio sam danas 400 komada nek se nađe. A čuj ako znaš računati, prosječni ulaz mi je 72,67 tako da je to stvarno strašan pad. Pogotovo ako ti velim da trenutno imam preko 4k komada [emo_plazi]. To je pad od preko 10.000 kuna. Stvarno strašno. Ko cijeli tvoj portfelj, ako već vrijeđaš. I kad znam da u knjizi dioničara ima brdo ekipe i to renomiranih imena koji imaju više od 3000 komada ne bojim se ja tvojih komentara i vikanja ide to sad na 30. Hehhe. Što se mene tiče može i na 20 kuna.

@ledsamurai

Kolega, drago mi je da si kupio 400 komada Belja. Ja sam iskrcao 412 komada i ušao u Lkri i Ernt. Ne kažem da ću iskrcati sve već samo to da je Belje dionica kojoj ne vjerujem a najviše zato što je tamo Roha. Eto, toliko od mene. Sretno

neće Hrvatska u Evropu sve dok država ne potkreše krila Todoriću ,
odnosno Agrokoru – a to podrazumijeva sve dok Todorić ne obznani tu ponudu .
to je moje mišljenje i mislim da je 100 posto točno !

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

i ja sam se iskrcao iz belja nekad davno iznad 100kn, kada ste vi kupovali

New Report

Close