BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da li netko zna, da li ovi što su prodali Vupik sad kupuju Belje,hehehehe.Puno pozdrava.

evo ja sam rijesio vpik i sada kupujem belje

eo, gledajući zse i čitajući komentare vaše skoro sam pomislio da danas nemam gdje ići raditi jer sve izgleda da je stečaj. Ali ipak odoh ja u moje blje na posao je posla ima preko glave. pozz špekulantima

evo ja sam rijesio vpik i sada kupujem belje

A Vupik raste,a Belje pada!!!!
Koja procjena!!!!
Pozdrav

Stvarno je divna ova naša burza kupiš po 70, pa prodaš po 115, i onda opet možeš kupovati po 67.Samo nek potraje.Puno pozdrava i pozdravljam i prodavače.

Kako lijepo klize ove 125-tice.Fali još neki spin da malo žešće krene.Puno pozdrava.

S obzirom da HANFA znatno kasni sa donošenjem i objavljivanjem Rješenja u svezi Belja, bilo bi lijepo da glede svoje pravičnosti i moralnosti zaustavi trgovanje dionicom Belja do donošenja istoga. Moram im poslati mail sa takvim prijedlogom. To je bolje od bilo kakve tužbe…trgovanje VUPIKOM bili su zaustavili na period od 2 godine i 10 mjeseci, od 12.04.2007. do 09.02.2010., a bilo je zaustavljanja i kod INE, KAŠTELANSKIH STAKLENIKA…. Znači, može se. Samo treba htjeti, znati i moći[emo_smijesak]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

‘Kako Sanaderu nedostaje cimer u Remetincu predlažem mu da pričeka Todorića’

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Hrana iz Evrope od 2014. u Srbiji jeftinija od domaće. Kako mi stojimo s ovim?

http://www.seebiz.eu/hrana-iz-evrope-od-2014-u-srbiji-jeftinija-od-domace/ar-50745/

@ledsamurai, ostali drukeri & navlakači,

Hoćete li ovako pisati i kad Belje bude na 30 kn ? Belje nije reagiralo na par dobrih vijesti i Vaša priča više ne drži vodu. Dokazano. Iskreno, imam hrpu Belja i radije ga već danima u minusu rasprodajem nego da dokupljujem. Di Roha ima prste treba se kloniti.
Pitanje je samo sekunde kad će Belje i sve male dioničare pogoditi pravi zemljotres. Zato nemojte više drukati na kupnju. Iskreno. volio bi da nisam u pravu ali…
p.s. Isto sam pisao o Igh-a na 550 kn i danima ponavljao da se prije 500 kn mora van jer dolazi kataklizma ali dobio sam samo kritike. Vrijeme je pokazalo.

@ledsamurai
, ostali drukeri & navlakači,

Hoćete li ovako pisati i kad Belje bude na 30 kn ? Belje nije reagiralo na par dobrih vijesti i Vaša priča više ne drži vodu. Dokazano. Iskreno, imam hrpu Belja i radije ga već danima u minusu rasprodajem nego da dokupljujem. Di Roha ima prste treba se kloniti.
Pitanje je samo sekunde kad će Belje i sve male dioničare pogoditi pravi zemljotres. Zato nemojte više drukati na kupnju. Iskreno. volio bi da nisam u pravu ali…
p.s. Isto sam pisao o Igh-a na 550 kn i danima ponavljao da se prije 500 kn mora van jer dolazi kataklizma ali dobio sam samo kritike. Vrijeme je pokazalo.

Ja ništa ne drukam niti ikoga pozivam na kupnju ili prodaju. Ja za razliku od tebe kupujem, jer stalno pratim knjigu dioničara i vidim što se događa van TOP10. Da li sam u pravu sa svojim zaključcima, pokazati će vrijeme, no ja se iskreno ne bojim za svoju investiciju u Belje, pogotovo zato što mi je prosječan ulaz vrlo blizu trenutne cijene na burzi.
Onako usput, jedan igrač koji je bio market maker bi trebao biti gotov sa svojom količinom koju je rasprodao uz priličan minus. Pitanje je samo da li je to radio za svoj ili Todin račun. Već drugi tjedan ćemo vidjeti kud će Belje, ali moraš računati da sa svakim daljnjim padom, ekipa koja ima znatnije količine dolazi natrag na kupnju. Paničari prodaju kad ih dere strah ko tebe recimo. A ja kad vidim da luzeti paničare, počinjem ozbiljnije kupovati.

I molim te samo, nemoj uspoređivati IGH i Belje i busati se da si bio u pravu. I ćorava kokoš nekad pogodi zrno. A nadam se da znaš i onu staru. Kad vjetrovi pušu i purani lete. Trenutno je kod nas upravo obrnuta situacija, ali i vjetar će uskoro zapuhati, a za godinu-dvije ćemo plakati što nismo sav keš stavili u Belje na 70 kuna.

@Ledsamurai
Ili će “plakati” za godinu dvije oni koji su kupili Belje?????
Vidjet čemo!!!To ne možemo sada znati.
Tržište će “presuditi”!!!!
Pozdrav

New Report

Close