kolega frankie ..možete pogledat na googlu odvjetničke tarife.gleda se prema vrijednosti spora.vas bi podizanje tužbe došlo 1000 kn pristojbe,njihov odgovor na tužbu 1250 kn plus taksa 500 kn,svako ročište 1250 kn,presuda 1250 kn,pristojba na žalbu 1000 kn ukoliko se žali agrokor.šta nije bolje pričekat da naraste na 300 i više kuna.Jeste slušali šta je Bakić pričao za agrokorove dionice?uglavnom,da imaju potencijal za rast.
Ma imam poprilicno iskustva sa sudom i u svakom momentu barem 30tak aktivnih parnica vrijednosti spora od 120 tisuca-5,5 milja kuna pa su me one cifre malo zacudile.Drzim da nije bolje pricekat jer ovako i kamata radi za nas,ali to je stvar osobne procjene. Svi procesi su na cekanju do odluke Upravnog,a mozda cak i Ustavnog suda tako da tu nece bit neke velike stete za one sto su tuzili ako i izgube jer nece biti nekog velikog parnicenja.I tko je taj Bakic???Moze li ga se cut u Splitu ???
5000 kuna je podizanje tužbe,svaki dolazak odvjetnika je 6250 kn,svaki podnesak je 2000 kn,ako izgubiš moraš platit i svog i njegove odvjetnike.jako,jako skupo,ne bi to nikom preporučio.
To si napisao tarife od Prodanovića? Kod nas u Osijeku su tarife bitno niže ;-). Btw. baš me briga koliko će odvjetnik koštati. To će sve ionako Todorić platiti. Nadam se samo da Pivac ima još municije pa da sruši Belje onako pošteno na 60 kuna [emo_smijesak].
A ukoliko niste znali, Bakić već duže mjerka ovu dionicu. Istina za sada ima samo jednu dionicu ali očito prati. Čini mi se nekako da sad polako dolazi i na cijenu na kojoj bi njemu mogla biti interesantna.
reakcija tržišta-trenutna cijena 67,13
Ova dionica je super već nekoliko puta sa 115 na 67.Puno pozdrava i čestitke kupcima.
Ova dionica je super već nekoliko puta sa 115 na 67.Puno pozdrava i čestitke kupcima.
Hehheh, meni uvalilo danas 300 komada po 67,xx. Nek nam uvaljuju još koji dan. Imam još dosta municije. A onda kreće dobro nam znani Santa Claus Rally
Hehheh, meni uvalilo danas 300 komada po 67,xx. Nek nam uvaljuju još koji dan. Imam još dosta municije. A onda kreće dobro nam znani Santa Claus Rally
[/quote]
hehe, sad si i čestitate ovdje, pazite da ne bude za Božić ni za puricu s mlincima[emo_novac]
evo jedna dobra vijest za promjenu
[/quote]
Na ovoj burzi Vašeg priželjkivanog Rally-a nema već duži niz godina.
Mislim da bi trend mogao biti obrnut.Božićna i novogodišnja rasprodaja!!!
Pozdrav