– na belju je sve rečeno
– cijena je kontrolirana
– od početka godine, mislim, da je protrgovano sa oko 800 000 dionica ( oko 10 % )
– čeka se HANFA
– čeka se rješavanje imovinsko pravnog statusa belja, ko je će vjerojatno biti riješeno prije ulaska u EU
-dežurni katastrofičari će pričati
-tko je kupio čeka, a ostali se boje
ne bi nikome preporučio tuženje.radi se o parničnom postupku i moguće je izgubit velik novac..
Čestitke kupcima, ova cijena je bila prošle godine na dnu prije objave o preuzimanju (nije loše oko 50 posto dobit samo do nominale).
P.S.
Čije dionice prodaju prodavači.Puno pozdrava.
5000 kuna je podizanje tužbe,svaki dolazak odvjetnika je 6250 kn,svaki podnesak je 2000 kn,ako izgubiš moraš platit i svog i njegove odvjetnike.jako,jako skupo,ne bi to nikom preporučio.
5000 kuna je podizanje tužbe,svaki dolazak odvjetnika je 6250 kn,svaki podnesak je 2000 kn,ako izgubiš moraš platit i svog i njegove odvjetnike.jako,jako skupo,ne bi to nikom preporučio.
Vidim da se dosta razumis u ovo pa bi bio slobodan postaviti ti upit.Ja naime imam 100 dionica koliko mi je ostavila pokojna baba pa me interesira koliko dojde podizanje tuzbe na punu vrijednost spora,koliko je svaki podnesak,svako pristupanje raspravnom roicistu i sudske pristojbe?? Aj mi napisi molim te.
Nemoj nas plašiti, ako sada kupuješ sve OK, ali to plašenje je prozirno.
Ili ti misliš da nekoga ovdje možeš prepasti.Puno pozdrava.