BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

gsn bisakovi
vi niti ne znate da namjerno pišete nenamjerne greške

gsn dunlop
jeste li za nagodbu ili za javnu ponudu preizašlu po dosadašnjim presudama
kakav vam je stav na sudu i da li zastupate vansudsku nagodbu ?

pitajte one koji su to pokušali sa finvestom kako su prošli

Status Quo: Roll Over Lay Down

jeste li za nagodbu ili za javnu ponudu preizašlu po dosadašnjim presudama
kakav vam je stav na sudu i da li zastupate vansudsku nagodbu ?

da ti pravo kazem nisam uopce previse razbijao glavu s tim. ne znam na kakve “dosadasnje presude” mislis?

Pa svatko ko je u sudskoj tuzbi je naravno i za nagodbu (osim naravno frankie-ja koji im se oce i krvi napit usput[emo_smijeh]). samo se radi o tome kolko smatras da bi trebao popustit. posto smatram da su nam pravni argumenti savrseno cvrsti ne mislim se uopce pogadjati nego zelim ono sto po zakonu pripada a to je izgleda moguce izvuci samo sudskom tuzbom pa makar i u stasbouru. nemam nista protiv toga niti da potraje jer kamata tece pa nek traje i 5g zivo mi se fucka..i prosle godine smo isto rekli da je u ovoj situaciji to prilicno vazno kad gledamo situaciju na burzi a onda su nas neki uvjeravali da ce do tada i cjena na burzi doseci 300kn pa vidimo da se to bas ne desava nego upravo suprotno i izgleda ne misli stati.

Bisakovi off line Parselsus on line, javljaju se naizmjenično, pišu isto i to samo na jednoj temi!

Tko je ta osoba?

Po pisanju rekao bi da neki školarac, da se javlja za vrijeme velikog odmora znao bi da je školarac, ali uz današnju tehnologiju može se i pod satom javiti.

Nije nagovor da je to ista osoba.

@paracelzus
isto kao i u adrisa, firmi kojoj iznimno loše ide, pa su tržišna cijena i bv takvi da ga svakako treba rasprodati
vi ste ili vrlo mladi i neiskusni na burzi ili to namjerno pišete

Po ćemu to zaključujete da je kolega "mlad i neiskusan na burzi"????
Što Vam to znači "to namjerno pišete"??????
Kakvo još pisanje Vi poznate ????"Nenamjerno"???
U čemu kolega griješi?????
Pozdrav
[/quote]
Griješi u odnosu knjgovodstvene cijene i tržišne, jer napiso da je firma gotova kod takvoga odnosa, po njegovoj logici Vupik je ispunio sve uvjete za stečaj.
P.S.
Puno pozdrava kolega još nisi objasnio zašto si prodao Vupik da se nisi prepao pisanja od ovoga novoga sa rogovima/parazelzusa (da možda zajedno ne pišete).

sva ova prepucavanja nemaju smisla .
da je Todorić ” pravi gazda ” dignuo bi vrijednost dionice Belja sa sadašnjih 70 na 200 ili više.
znamo da on to može , samo ako hoće !
i to bi mu išlo samo u prilog i korist .
no on to neće i ne čini ništa , a to mu se jednog dana može obiti u glavu .

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

Mislim da Todi ovako ili onako sve ide u korist. Kako on zamisli, tako će suci i vlada plesati

…svima koji govore o bankrotu i preuzimanju belja od strane tode po novome zakonu
to se neće dogoditi zato što je dioničar i država i zato što su dioničari radnici
todi su bitniji radnici i država nego npr onaj odvjetnik marković, špekulant koji je već pokušao i na magmi zaraditi pa se nije dobro proveo
kako bi tamo neki kolege forumaši rekli : pravi LERO…
zato bi mu sada bilo dobro da se malo bolje prouči materija s kojom se ide na todorića
ili recimo i da se pretvori dugovanje u vlasnički udio, tj pretvori u vlasništvo agrokora npr izdavanjem novih dionica po nominali od 100 kuna tada bi opet novi BV bio veći od sadašnje cijene na burzi i firma bi bila bez dugovanja ( 0 kune duga ) sa prihodima od prodaje 1,5 milijardu kuna.
Sada katastrofičari pretvaranja duga vlasništvi recite što bi to značilo za Belje ?
Za nas koji smo kupovali dionice po malo kuna, svakako zarada. Dakle, ovo je svakako sigurna luka u ova nesigurna vremena.
Opustite se,a kolega bisakovi i paracelzus neka malo odmore.
Ne znam što misle s tim očajavanjem na belju i čemu im to služi ?

@renči

BAKICAAA, 12.11.2012. u 16:22
…todi su bitniji radnici i država nego npr onaj odvjetnik marković, špekulant koji je već pokušao i na magmi zaraditi pa se nije dobro proveo

…[emo_palacg]

@renči

BAKICAAA, 12.11.2012. u 16:31
…todi su bitniji radnici i država nego npr onaj odvjetnik marković, špekulant koji je već pokušao i na magmi zaraditi pa se nije dobro proveo

…[emo_palacg]
[/quote]

…renči,ako ovo gosn plavi proćita…obrale smo bostan…

…svima koji govore o bankrotu i preuzimanju belja od strane tode po novome zakonu
to se neće dogoditi zato što je dioničar i država i zato što su dioničari radnici
todi su bitniji radnici i država nego npr onaj odvjetnik marković, špekulant koji je već pokušao i na magmi zaraditi pa se nije dobro proveo
zato bi mu sada bilo dobro da se malo bolje prouči materija s kojom se ide na todorića

sad si malo usra—la motku. kakve veze ima sta je todi draze? to dali on vise mari za radnike ili nekog odvjetnika to nema ama bas nikakve veze s nicim jer njega apsolutno nitko ne pita sta je njemu draze nego se radi o tome sta on po zakonu MORA napraviti. ne ovisimo mi o njegovoj volji i bas nas briga za njegove zelje i zeljice. Isto tako zvati nekog spekulantom a taj se samo koristi zakonskim mogucnostima je prilicno tupavo. zasto ne zvati onoga ko je u obvezi a ne ispunjava tu zakonsku obvezu spekulantom???

-i toda je na neki način špekulant, kao i mi
ali je on i investitor u taj posao, a mi smo investitori u dionice
-ne kažem ja ništa protiv poštivanja, samo mislim da je biti legalist dobro, ali na temelju toga ulagati u dionice nije dobro
-u dionice se treba ulagati kao u posao i u firme radi posla, a ne zato da bi se zbog njihova nepoštivanja zakona ishodila dobit
-to nije investiranje u dionice u užem smislu kako to radi buffet, ivana7, mig 29, reisman ( ne mislim da su buffet i ivana i ini slični ili isti, nego oni imaju buffetovski način ulaganja )
-ja isto mislim da nije dobro da nam jedini i glavni kadija i tužitelj u zemlji bude linić ili todorić, jer tako je bilo za vrijeme sulejmana veličanstvenog i to nije način da tako bude u modernoj sekularnoj zemlji s trodiobom vlasti
zakon se mora poštovati i ne smije ga krojiti kako tko hoće, prilagođavati sebi i svojima
– samo želim reći da se ne treba ulagati u dionice zbog nepoštivanja zakona
-ulagači u dionice uglavnom kupuju dionice zbog njihova businessa, a belje ima business i brand
ali još bolji imaju Ledo i Jamnica

za ledo i jamnicu htjedoh reći ” za sada su bolji ”
zato je i vrrijeme za ulaganje u belje

New Report

Close