BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a gle ovog navlakača:
Kupnja – BLJE-R-A
1.000H 74,00
1.000 71,14
100 71,00
15 70,65
100 70,60

baš me zanima hoće li ostati i nakon 10,00 ili će nestati? jer to bi već moglo ući u zonu kažnjivog manipuliranja tržištem stavljanjem lažnog naloga na kupnju kojim se fingira jak interes za kupnju dionice Belja [emo_palacd]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjeti za ulaganja

Nego nešto ste svi utihnuli i nitko ne komentira promjenu raspoloženja na Belju u zadnjih sat trgovanja jučer. Izgleda da su market makeri skužili da će teško skupiti količine natrag na 70, pa će malo dignuti ljestvicu [emo_smijeh]

Baš mi se i ne čini tako, s obzirom na to kako se danas trguje, odnosno sad…

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

Je li ovo nepisanje na temi Balja u paketu sa jućerašnjom akcijom bojkota Konzumovih trgovina….. 🙂 🙂

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

Je li ovo nepisanje na temi Balja u paketu sa jućerašnjom akcijom bojkota Konzumovih trgovina….. 🙂 🙂

jučerašnja akcija bojkota Konzumovih trgovina ?
pa ja o tome nisam ništa čuo ( ko da živim u Africi )
– zašto ljudi bojkotiraju Konzum ?

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

Ovo danas je valjda opet djelo gospona Pivca. On ga žari i pali zadnjih mjeseci po Belju :-). E sad je samo pitanje da li je s nekim u dealu u ovom rušenju cijene ili to radi samo radi sporta [emo_smijesak]

g. Pivac najvrerojatnije prodaje po ovim cijenama jer je bankrotirao ,
ili očekuje kako sve to ide da kupuje po 50

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

Možda je Pivac na kupnji -58,90kn – 2200kom

Ova je dionica super svake godine u zadnjih par godina sa 115 na 70, nije loše godišnje zraditi po 60 posto, svaka čast prodavačima ili prodaju tuđe, ili imaju viška novaca.Puno pozdrava.[emo_euro][emo_funta][emo_kuna][emo_palacg]

g. Pivac najvrerojatnije prodaje po ovim cijenama jer je bankrotirao ,
ili očekuje kako sve to ide da kupuje po 50

Ili igra sasvim neku drugu igru. Vrijeme će pokazati.

Pa s ovakvim psolovanjem, teško da će krajem godine Belje biti iznad 50.

Belje već dvije godine posluje s debelim gubitkom, koji se otpisuje od dioničkog kapitala. Digli su kredit od milijardu i pol na tri godine s 9 posto kamata. To znači da bi trebali svake godine proizvesti min 33 posto glavnice kredita i 9 posto kamata. U suprotnom će se dinički kapital brzo rastopiti, a Agrokor će ga preuzeti u cielosti. To se moće dogoditi već u veljači. dodajte tome još i 900 mil. kratkoročnih obaveza.

Tko je onda lud uopće kupiti dionicu.

Znam da će mi sada neki odgovoriti da je to sjajna firma, velike vrijednosti. Slažem se, samo ne za manjinske dioničare, nego za Agrokor. Ovakvim poslovanjem uzeti će si cca 300 mil. dioničkog kapitala od manjinskih dioničara. Nije loše.

Pa s ovakvim psolovanjem, teško da će krajem godine Belje biti iznad 50.

Belje već dvije godine posluje s debelim gubitkom, koji se otpisuje od dioničkog kapitala. Digli su kredit od milijardu i pol na tri godine s 9 posto kamata. To znači da bi trebali svake godine proizvesti min 33 posto glavnice kredita i 9 posto kamata. U suprotnom će se dinički kapital brzo rastopiti, a Agrokor će ga preuzeti u cielosti. To se moće dogoditi već u veljači. dodajte tome još i 900 mil. kratkoročnih obaveza.

Tko je onda lud uopće kupiti dionicu.

Znam da će mi sada neki odgovoriti da je to sjajna firma, velike vrijednosti. Slažem se, samo ne za manjinske dioničare, nego za Agrokor. Ovakvim poslovanjem uzeti će si cca 300 mil. dioničkog kapitala od manjinskih dioničara. Nije loše.

Ja ovo ništ nisam skužil..majke mi.

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

To se neće desiti.

A cijena je tu zbog drugih okolnosti

New Report

Close