ako bi nešto trebalo gore s javnom ponudom belja na 320 onda je to eu[emo_cool]
Koc
Ljepo je kupovati Belje po diskont cijeni na dnu, opasno je kupovati po duplo većoj cijeni na Vupiku ničim izazvanoj, mislim da se slažeš sa mnom.Puno pozdrava opet ponavljam treba biti oprezan sa dionicima koje su skočile uduplo ničimm izazvane a znamo svi kako i na koji način, tako kad krene šišanje biti će vune na sve strane.
Zato [emo_palacg]kolega pamet u glavu a ne samo biti sljedbenik gurua.
Svaki dan trubiš jedno te isto. Znam da ti je teško gledati minus u portfelju koji se iz dana u dan sve više povečava, a druga dionica raste (Vupik). Čudno da ostale dioničare nekih drugih dionica redovito ne upozoravaš na eventualni pad. Što ako će Belje pasti na 50, a Vupik na 150? Da li te onda dioničari mogu tužiti zbog propuštene zarade? Sretno kolega![emo_palacg][emo_smijeh]
Bisakovi
Moja je procjena da se trpaš sa Beljem, dok ima ovako, samo neće prodavači da prodaju, daj složi neku priču možda netko i proda.
P.S.
Belje unazad godinu dana i sada 72-72 zaključak ista cijena.
Vupik unazda godinu dana i sada 50-100 zaključak 100 posto gore.
Što je bolje za kupiti, nisi ni lud ako bježiš iz Vupika u Belje.
Samo problem je što prozirno drukaš.Puno pozdrava i malo više uloži u znanje za drukanje probaj sa tečajevima IPD.
Pa ti kolega stalno zazivaš pad na Vupiku, a rast na Belju kad ono stalno obrnuta situacija! [emo_smijeh] [emo_palacg] [emo_zloban]
Dakle,zaključak je da su bili pametni oni koji su kupovali Vupik,a ne Belje.
Vrlo jednostavno,zar ne???
Pozdrav
Sad vidim zašto je Belje padalo zadnjih dana. Curi na sve strane. Evo link:
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/BLJE-fin2012-3Q-NotREV-N-HR.pdf
Nego zanima me me zašto je gazda odjednom odlučio prikazati minus a lijepo je do sada uvijek poštelao plus? Što se je promijenilo? Ne vidim da se nešto u polovanju promijenilo.
Nije lose prisjetit se i FI za proslu godinu. Usporediti nekonsolidirani i konsolidirani godisnji FI za 2011. A i bili su zanimljivi clanci s izjavama celnika korporacije nakon nekonsolidiranog FI.
…jedna i pol milijardica stoji lijepo kao utegić…pa vi krenite u tužakanje…
…e,moji generalići…[emo_zloban]
Pa ne tuzimo BELJE bakoooo,nas domace izdajnike i spekulante se za Belje zivo hebe za razliku od najveceg sina naseg naroda.Nama je bitno da nam je Agrokor stabilan.
MIljarda i po utega jednome Belju je veliki uteg za razliku od 800 miljuna mocnome Agrokoru.
Nego zanima me me zašto je gazda odjednom odlučio prikazati minus a lijepo je do sada uvijek poštelao plus? Što se je promijenilo? Ne vidim da se nešto u polovanju promijenilo.
…pa da recimo Hanfi ne padne na pamet donijeti nezgodno rješenje…[emo_namigusa]
loše, jako loše….