BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da li netko zna što je od one inozemne agencije koju je bio Toda navodno angažirao da procjeni Belje kada je prvi put po odluci Hanfe morao dati ponudu.

Što je od agencije nešto šuti (možda je cifra veća od moguće ponude) pa im je neugodno objaviti, jer onda dioničari ne bi prodavali u obaveznoj ponudi Todi, možda zato čekaju.Puno pozdrava[emo_euro][emo_funta][emo_kuna][emo_palacg]

@cxy2012

pa mi mali dioničari znamo prilično dobro kolika je vrijednost Belja ,
no to nažalost izgleda nezna gazda Toda ,
pa je trebao angažirati stranu kuću-agenciju da mu to izračuna .

stvarna vrijednost Belja je brat-bratu 5 miljardi kn.

knjigovodstvena vrijednost Belja je 3,8 miljardi kn.
dugovi i troškovi knjigovodstveni Belja su 2,6 miljardi kn.
stvarni dugovi i troškovi najvjerojatnije će se utvrđivati prema potrebi ,zna se koga.
i što reći-bit će ovako ili onako sve oko nule
i što onda znaći vrijednost BELJA

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

Sa LRH neće iči glatko sa rušenjem Hanfe, a sa Beljem će ići još teže ysa rušenjem Hanfe, napominjem veliki je rizik ako se ne bude radilo po zakonu, ipak je RH pravna država i uskoro članica EU-a, pa prema tome i Toda i osatli isti su pred zakonom.Puno pozdrava.[emo_euro][emo_funta][emo_kuna][emo_palacg]

Naravno da će se raditi po Zakonu,a ne po pojedinačnim interesima sitnih špekulanata.
Pozdrav

Naravno da će se raditi po Zakonu,a ne po pojedinačnim interesima sitnih špekulanata.
Pozdrav

Naravno da će se raditi po Zakonu , a ne po pojedinačnim interesima
krupnih špekulanata i biznismena .[emo_palacd]
Pozdrav

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

“Osim kapitalnih investicija, rezat će se i na subvencijama poljoprivrednicima. Naime, projekcija proračuna iz 2013. predviđala je njihov rast na 2,6 milijardi kuna, ali prema informacijama izvora, to se neće dogoditi.”
http://www.vecernji.hr/vijesti/proracun-2013-ministar-linic-reze-sve-troskove-koji-nisu-nuzni-clanak-469155
“Najviše je, kao i prošle godine, pripalo Belju: 98,1 milijuna kuna.”
http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/188478/Todoricevim-tvrtkama-lani-isplaceno-174-milijuna-kuna-poticaja.html

Sa LRH neće iči glatko sa rušenjem Hanfe, a sa Beljem će ići još teže ysa rušenjem Hanfe, napominjem veliki je rizik ako se ne bude radilo po zakonu, ipak je RH pravna država i uskoro članica EU-a, pa prema tome i Toda i osatli isti su pred zakonom.Puno pozdrava.[emo_euro][emo_funta][emo_kuna][emo_palacg]

Pozdrav
[/quote]
Što ali si kupio Belje kad očekivaš rad po zakonu.

P.S.
Vupik ke povoljniji ima dobru nominalu još malo imati će nomionalu kao Ingra.[emo_palacg]

Pozdrav
[/quote]
Što ali si kupio Belje kad očekivaš rad po zakonu.

P.S.
Vupik ke povoljniji ima dobru nominalu još malo imati će nomionalu kao Ingra.[emo_palacg]
[/quote]
Naravno da nisam kupio Belje niti hoću.
Vupik,inače i danas raste,ali ako je istinita medijska najava o smanjenju poljoprivrednih subvencija u proračunu za 2013,suzdržat ću se od daljnje kupnje i Vupika do daljnjega.
Pozdrav

Bisakovi

Moja je procjena da se trpaš sa Beljem, dok ima ovako, samo neće prodavači da prodaju, daj složi neku priču možda netko i proda.

P.S.

Belje unazad godinu dana i sada 72-72 zaključak ista cijena.
Vupik unazda godinu dana i sada 50-100 zaključak 100 posto gore.

Što je bolje za kupiti, nisi ni lud ako bježiš iz Vupika u Belje.
Samo problem je što prozirno drukaš.Puno pozdrava i malo više uloži u znanje za drukanje probaj sa tečajevima IPD.

Lega nije stečaj, radimo full gas, ja mislim da je dobra cijena za kupnju. [emo_cool]

Ja mislim da je bolje Belje po 70 (ista cijena kao prošle godine) nego Vupik po 100 koji skočio sa 50 na 100 ničim izazvan.

P.S.

Ipak je Belje div i brend i ista cijena kao prošle godine, a Vupik što je to i duplo skočila cijena ničim izazvan.Pozdrav.[emo_palacg]

Bisakovi

Moja je procjena da se trpaš sa Beljem, dok ima ovako, samo neće prodavači da prodaju, daj složi neku priču možda netko i proda.

P.S.

Belje unazad godinu dana i sada 72-72 zaključak ista cijena.
Vupik unazda godinu dana i sada 50-100 zaključak 100 posto gore.

Što je bolje za kupiti, nisi ni lud ako bježiš iz Vupika u Belje.
Samo problem je što prozirno drukaš.Puno pozdrava i malo više uloži u znanje za drukanje probaj sa tečajevima IPD.

Pa ti kolega stalno zazivaš pad na Vupiku, a rast na Belju kad ono stalno obrnuta situacija! [emo_smijeh] [emo_palacg] [emo_zloban]

Koc

Ljepo je kupovati Belje po diskont cijeni na dnu, opasno je kupovati po duplo većoj cijeni na Vupiku ničim izazvanoj, mislim da se slažeš sa mnom.Puno pozdrava opet ponavljam treba biti oprezan sa dionicima koje su skočile uduplo ničimm izazvane a znamo svi kako i na koji način, tako kad krene šišanje biti će vune na sve strane.
Zato [emo_palacg]kolega pamet u glavu a ne samo biti sljedbenik gurua.

New Report

Close