BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa neka ide. Mi se ionako naplacujemo od Agrokora ako dobijemo. Za belje nas se zivo hebe.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Frankie postoje i nekakvi rokovi za tužbu

Ne postoje,ali opreza radi jasno da je vec utuzeno.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Belje je skočilo prošle godine oko ovoga vremena sa 70 na 119, a sada je opet oko 70, što misle uvaženi forumaši kuda će uskoro.Pozdrav.

Može jedan mali kviz:

Da li može dolje i koliko?

Da li može gore i koliko?

[emo_euro][emo_funta][emo_kuna][emo_palacg]

@cxy2012
[emo_cool]
pa što bi mi značilo da za par dana ili tjedan dana i dođe preko 100 ,
kad je ne prodajem ispod 300 pa točno bio i gladan i ne imao ni za kruh
[emo_naivan]

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

Korisniče ivanmalt, tako se ponaša mali ulagač, ništa ispod 300. Ja ne bi ni ingru, da ima, a nemam, dao ispod 300, a ni onaj dio, što je ostao od diokija, vrijedi brat bratu 300.
Korisniče ivanmalt, samo, pazi ako budeš gladan dok čekaš belje na 300 nikom ni riječ o tome, jer sit gladnom ne vjeruje, a ovi što imaju ingru i dioki oni su siti svega.

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Da li može dolje i koliko?

Da li može gore i koliko?

[emo_euro][emo_funta][emo_kuna][emo_palacg]

Dugorocno teoretski moze dolje i do 0 kuna dolje.Kratkorocno vjerujem tesko da moze toliko past.
Gore relativno kratkorocno moze potegnit i do 305 ili 336 ovisno o sposobnosti tuzitelja i poznavanju ZPDD-a te postavljenom tuzbenom zahtjevu.

@ivanmalt

Kome mislis prodat po 300???

@ivanmalt

Kome mislis prodat po 300???

onima koji sada neće a mogli bi kupiti po 74-80

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

ako bude ponuda po 340, ja ću sve tvoje dionice otkupiti po 300 [emo_smijeh]

Da li izjava Hanfe da se radi o formalnoj grešci, a vezano za pisanje nove odluke znači da će opet biti donesena ista odluka tj. obveza Todi o preuzimanju Belja.

Koliko je se do sada vidjelo Hanfa je radila po zakonu, osim navodne formalne greške koju mora ispraviti.

Bez obzira na medijska upustva koji su upućeni Hanfi ipak će morati donijeti odluku utemeljenu na zakonu, veliki bi rizik bio donosti odluke po naputcima a bez zakona[emo_euro][emo_funta][emo_kuna][emo_palacg], jer su ipak sa ovim slučajem upoznati mnogi.
P.S.
Puno pozdrava i malo više vjere u pravnu državu RH (dobro je što sve prati i EU).

Ne budi toliko samouvjeren.Situacija sa Opatijom i LRH oko obveze je bila cista ko sunce pa vidis kako je zavrsilo.

Sa LRH neće iči glatko sa rušenjem Hanfe, a sa Beljem će ići još teže ysa rušenjem Hanfe, napominjem veliki je rizik ako se ne bude radilo po zakonu, ipak je RH pravna država i uskoro članica EU-a, pa prema tome i Toda i osatli isti su pred zakonom.Puno pozdrava.[emo_euro][emo_funta][emo_kuna][emo_palacg]

New Report

Close