uf sto je pametan ovaj bill gates kao da je iz microsofta[emo_zacudjen][emo_vrtimise][emo_namigusa][emo_smijeh]
Sjednica održana jučer… od info u svezi Belja za sada ništa…
http://www.hanfa.hr/index.php?LANG=HR&MENU=top&ID=0&AKCIJA=4
joj pa to je belje
…pa teško je to sastaviti…[emo_namigusa]
…žele vam prištediti duševne boli…[emo_zloban]
…jedino da možda PMS odvjetnik pošalje požurnicu…[emo_cool]
…mene zabrinjava jedino kaj mi je gosn Dunlop pao u depresiju…sad ne znam jel zbog novog foruma ili zbog Belja…
A solidno i on pusi sada sa svojih oko 29000 komada prosjek preko 90. Bice uz bocu pelina piva ajme meni nije mi dobro.Ali prodje li obveza onda ce pivat uz bilana i Dom Perignon.
A solidno i on pusi sada sa svojih oko 29000 komada prosjek preko 90. Bice uz bocu pelina piva ajme meni nije mi dobro.Ali prodje li obveza onda ce pivat uz bilana i Dom Perignon.
29000 komada ?!!!? Da nije neka greška ?
nije.
…pa teško je to sastaviti…[emo_namigusa]
…žele vam prištediti duševne boli…[emo_zloban]
…jedino da možda PMS odvjetnik pošalje požurnicu…[emo_cool]
Bakice očito većina investitotra po cijeni Belja ne vjeruje u ponudu.
To znači da su nesigurni u pravnu državu (misle da je Toda jači).
Ako može iskren odgOvor da li vi Bakice vjerujete u pravnu državu u slučaju Belja i kakvu odluku Hanfe očekujete.
P.S.
I što mislite koja će biti cijena ako Hanfa potvrdi prvu odluku o preuzimanju
( dosta puta na burzi bude suprotno od očekivanja većine bar vi to znate).
I što je također bitno i u slučaju suprotene odluke cijena nema više puno prostora za pad.Bakice puno pozdrava uvjeren sam da se trpaš na ovim diskont razinama što je dobro za tebe.[emo_euro][emo_funta][emo_kuna][emo_palacg]
Svi smo zaboravili da Belje mora 31.01.2013. god. vratiti 1,5 milijardi kuna kredita Agrokoru. Kamata na kredit iznosi visokih 9%. Baš me zanima kako će to isplatiti
ma za to lako
bio bi problem da taj iznos kredita treba vratiti nekoj vanskoj banci ili firmi