A da osnujemo udrugu ili nevladinu organizaciju ?
Zatim se štitimo zajedničkim tužbama.
Udruga bi bila potez koji bi bitno utjecao na shvaćanje ozbiljnosti pozicije manjinskih dioničara kojih društvo Belje d.d. ima više od 1000 međutim to je teško izvesti stoga je i zajednički odvjetnik vrlo dobra alternativa
Što je HANFI zapelo ne znaju što će napistai, pa uopće nije problem, ništa se nije promjenilo u odnosu na prvo riješenje(plus neka čistačica navodno)kako se piše po forumu, hahahahahahahaha.Pozdrav.
P.S.
Samo biti strpljiv i nagrada će doći nije[emo_euro][emo_kuna][emo_palacg] nagovor na kupnju ili prodaju.
Što je HANFI zapelo ne znaju što će napistai, pa uopće nije problem, ništa se nije promjenilo u odnosu na prvo riješenje(plus neka čistačica navodno)kako se piše po forumu, hahahahahahahaha.Pozdrav.
klasično otezanje…VUS im je naredio da moraju saslušati svjedoke koje je predložio isključivo Agrokor(dakle samo jedna strana u postupku) a to traje i traje dok se svi svjedoci ne odazovu jer sumnjam da Hanfa ima ovlasti privoditi svjedoke kao sud…
inaće to sa svjedocima je takva neodrživa demagogija jer bi oni kao trebali posvjedočiti da je Agrokor dokapitalizacijske dionice stekao izvorno što je tehnički nemoguče jer se k/p ugovor sa večinskim HFP odnosio na 52% društva od 77% (nakon realizacije kojega je i nastala obeza Agrokoru te je i bilo provedeno preizimanje po 1 kn a ne po 270milja i 1 kn) a što nije srazmjerno današnjem vl. udjelu od 68%(+15%) koliko Agrokor ima nakon predmetne dokapitalizacije, također RH je bila vlasnik 77% udjela te nije mogla prodati više od onoga čega je bila vlasnik a pogotovo ne nepostojeće udjele u društvu jer ih prije svega nije materijalno posjedovala predmetne dionice niti je bila 100% vlasnik Belja da može nešto takvo samostalno odlučiti i obevezati se bez odluke ostalih suvlasnika na nekoj budućoj GS društva …
A da osnujemo udrugu ili nevladinu organizaciju ?
Zatim se štitimo zajedničkim tužbama.
slažem se, ali treba odvjetnik bit dobar … treba znat naplatit sve što se može naplatit … vrijeme, kamate itd itd
također RH je bila vlasnik 77% udjela te nije mogla prodati više od onoga čega je bila vlasnik
tako je. sve to ljepo stoji u hanfinom rjesenju i rjesenje vus-a je i malo vise od demagogije. to je kriminal i protuzakonito jer nisu smjeli srusiti rjesenje ako propusti nisu od bitnog znacaja za drukciju odluku.
Da sam ja sad istrazitelj dorh-a ljepo bi jednostavno pitao te suce sta su to konkretno vidjeli u rjesenju da je povredjeno a da bi bilo bitno za drugacije rjesenje stvari. Evo jedno jednostavno pitanje a na koje bi sigurno zinuli ko ovce.
Pa sta oni stvarno misle da smo mi totalne budale. Da mogu tako donositi odluke kako god im se sprdne totalno protuzakonito.
također RH je bila vlasnik 77% udjela te nije mogla prodati više od onoga čega je bila vlasnik
tako je. sve to ljepo stoji u hanfinom rjesenju i rjesenje vus-a je i malo vise od demagogije. to je kriminal i protuzakonito jer nisu smjeli srusiti rjesenje ako propusti nisu od bitnog znacaja za drukciju odluku.
Da sam ja sad istrazitelj dorh-a ljepo bi jednostavno pitao te suce sta su to konkretno vidjeli u rjesenju da je povredjeno a da bi bilo bitno za drugacije rjesenje stvari. Evo jedno jednostavno pitanje a na koje bi sigurno zinuli ko ovce.
Pa sta oni stvarno misle da smo mi totalne budale. Da mogu tako donositi odluke kako god im se sprdne totalno protuzakonito.
[/quote]
g.Dunlop sve ste lijepo rekli , i sve što ste rekli je istina .
VI bi se trebali sastati sa g. predsjednikom Josipovićem i sve mu to lijepo objasniti,jer jedino on je pametan i normalan i može nešto učiniti za spas sviju nas , tamo gore okružen prašumom i kmicom i ….. .
g.Dunlop sve ste lijepo rekli , i sve što ste rekli je istina .
VI bi se trebali sastati sa g. predsjednikom Josipovićem i sve mu to lijepo objasniti,jer jedino on je pametan i normalan i može nešto učiniti za spas sviju nas , tamo gore okružen prašumom i kmicom i ….. .
ima učinkovitijih od Josipovića npr:
Delegacija Europske unije u Republici Hrvatskoj
Trg žrtava fašizma 6,
10000 Zagreb, Croatia
Tel: 00 385 (0) 1 4896 500
Fax: 00 385 (0) 1 4896 555
E-mail:
delegation-croatia@eeas.europa.eu
ps.
najmanje što će ućiniti je pristojno odgovoriti na mail
pa šta su ovi u hanfi opet na godišnjem ?
pa moja babica pokojna bi već to riješila i ispitala sve svjedoke
ne treba tu izmišljati toplu vodu
Je li netko možda zvao HANFU da bita di je zapelo???
konačno je
vlada i nešto pametno pokrenula-učinila , što je već trebala učiniti
davno prije , odmah kako je došla na vlast .
pustiti mirovince da kupuju dionice ,jer i to je vid oživljenja privrede
samo me zanima kad će to krenuti ?
konačno je
vlada i nešto pametno pokrenula-učinila , što je već trebala učiniti
davno prije , odmah kako je došla na vlast .
pustiti mirovince da kupuju dionice ,jer i to je vid oživljenja privrede
samo me zanima kad će to krenuti ?
A sa čime ih to Vlada može pokrenuti? Koliko vidim kupuju oni stalno. Ali mnogo sramežljivo. Evo PBZov je MIF kupio nešto tamo na 90, ali sad mu više ne valja. Valjda mu je cijena niska ili se sad krcaju podobni, pa će opet MIFovi kupovat kad dođe cijena na 90.
Usporedbom Belja i Vupika dolazimo do Vupikove NPM koji je oko 12 %, a da takav NPM ” preslikamo ” na Belje dobijamo oko 200 milja kuna neto zarade godišnje. To je vjerojatno tako, jer slične je brojke spominjao i gosn Todorić u intervjuima kada je imao ” napade istine “.
Različitim kreativama i inovativama u računovodtsvenoj politici uz plaćanje kamata na kredite i zajmove, ali i investicije ” nestaje” dobit Belja.
Kada bi počeli vrednovati Belje po fundamentima i kada bi se “pritisnuo” Agrokor da konačno istinito prikazuje vrijednosti Belja tada cijena dionice nikako ne bi tavorila na 74 kune.
Belje ne ovisi o javnoj ponudi.