koliko vidim ti si taj koji bi trebao sjediti nad beljem i proučavati koga i zašto ga tužiš
te da li je " zaboravljanje unošenja rečenice u zapisnik na skupštini Belja "samo nevina omaška " ili je namjerno kršenje zakona o preuzimanju dioničkih društava
može li izjeva " čistačice " biti vjerodostojna i prihvatljiv svjedok u donošenju odluke o zajednočkom djelovanju ?
naravno, nije nikoga pri tome ubio i ne podpada pod kazneno pravo
PS imam i ja nešto sitno Belja, ali ne zbog tužbe, nego zato što vrijedi
Ako uvaže izjavu čistačice, da li onda obvezu preuzimanja imaju RH i Agrokor zajedno.
P.S.
To je isto dobro lakše će im biti zajedno dati ponudu.[emo_palacg]
@Dunlop
naivno i smjiešno, da tržište određuje cijenu dionice
pa valjda nekakva vrijednost prvo udari temelje, a tek kasnije tržište odredi cijenu tj prepozna vrijednost
ne misliš valjda da je tržište odredilo cijenu Aplle dionice
ne milo moje, nego je iphone kao proizvod udario temelje prodaje, profita i vrijednosti dionice
kužiš ?
ne ovisi cijena Belja o tebi, pa kak ti to sebi zamišljaš ?
evo i to ti je taj napredni novi forum. sad bi mi super doso onaj smajlic gdje se onako punim dlanom lupa po celu. ili onaj kad lupa glavom u zid. i to bi bio sasvim dovoljan replay na pipi duginu carapu…
ps. prvo sam mislio da ti je to slika iz mladosti, a sad sam skuzio da je to tek nedavno slikano.
@ Dunlop [emo_zloban][emo_smijeh]
ha ha da zakopamo sjekiru
vidim da je uzaludno objašnjavati, pa makar i jednostavnim rječnikom
ali za primjer Čačić na pterokemiji određuje cijenu dionice
“sindikat” na ingri određuje cijenu dionice
asimetrične informacije na KOEI odrđeuju cijenu dionice
Pivac na Belju određuje cijenu dionice
dakle, tržite je mjesni prilog, a SUBJEKTI koji određuju cijenu su nešto drugo
a ti si objekt, kužiš ?
Pa nije loša cijena za kupovinu 73-74, teško će ikad biti niža.
Pametno tržište smatra da ne vrijedi više, svakim radnim danom prodavači mogu prodavati po 73.
P.S.
Dobro je za kupce dok je ovakvo tržište.Pozdrav.[emo_euro][emo_funta][emo_naivan]
Zeko,
ne mogu mu objasniti niti čije su gudice u ovom slučaju, a o poticajima, čiji su da ne govorim.
Belje bi sada već bilo na 300 kuna da nema ovih mudrih koji tuže, a ne znaju niti zašto, niti koliko to vrijedi, niti mogu predpostaviti kako će se Agrokor izvlačiti, pa da ga osuijete u tim smicalicama.
Jako mi se sviđa cxy:
Ako uvaže izjavu čistačice, da li onda obvezu preuzimanja imaju RH i Agrokor zajedno.
Smiješno, ali istinito. Parvo je pitanje postavljeno. Tko zna odgovor ?
Zeko, evo ti malo na razmišljanje kuda idu novci za poticaje sa tih 120000 hektara nebitne zemlje. Ovo se može pročitati na forumima farmera i seljaka:
Zanimljivo je da državne poticaje, u slučaju doline Neretve, ne dobivaju proizvođači, već otkupljivači. Ne znam jesam li dobro zapamtio brojku, ali radi se o 300 milijuna kuna. Jedino što znam pouzdano da ti ljudi u Konzumu, tj. Agrofruktusu stvarno crnče.
tako zbore Neretljani na jednom forumu.
g.Plavi ja bi prosiv da nam odmah javite kad najdu čistačicu ,
i kaj bude ona rekla ,
i kaj bu se dalje dogodilo ,
jer to je bolje napetu od koje kriminalke !
nova informacija…nakon cistacice ide i postar pero na ispitivanje da se vidi dal nije negdje mozda zametno pismo kojim agrokor najavljuje zajednicko djelovanje…
kak su krenuli jos ce i naseg braceka pozvat a onda smo svi gotovi.
čistačica je subjekt na burzi u hrvata, a tenska loptica je objekt
u slučaju njegova nicka ” nomen est omen ”
i meni je braco bio simpa [emo_smijeh][emo_smijeh]
Evo,samo da se javim s nekoliko natuknica vezanih za Belje i (sada nepostojecu)obvezu javne ponude .
Cijena dionice na trzistu je oko pet(5)puta manja od ocekivane(prizeljkivane cijene) u javnoj ponudi.
Da li to nije dovoljan signal da gotovo apsolutno nitko od velikih i institucionalnih aktera na trzistu ne vjeruje u mogucnost ovako prizeljkivane javne ponude???
Poticanje dionicara da sada tuze Agrokor(jer to kao mogu jer netko kaze da mogu!!!) je vrlo diskutabilno jer se spor lako moze i izgubiti.
Nikako ne nasjedati nekvalificiranim osobama sa foruma vec u slucaju potrebe savjetovati se kvalificiranim osobama.
Hanfa ce uskoro donijeti pravorjek i stoga ne vidim razlog nekakve zurbe.
Pozdrav